戰§神 發表於 6-7-2008 16:48:27

小弟想買部nds

但我見有人話咩ndsl既野
都唔知咩黎~~
我記得部野1xxx$
咁樣會包乜野???
正常一部nds係唔係要買帶先玩到??但我見到我個fd又唔洗帶-,-
咁一部nds同ndsl有咩唔同~市價大妁幾錢到????
(我要買一手)

寂寞的saturn 發表於 6-7-2008 18:49:33

一部nds係要買帶先玩到,但係你個fd可能是玩R4
R4可以下載遊戲,無R4要買帶先玩到
nds大個ndsl,但係我覺得無咩唔同

free123321 發表於 7-7-2008 21:15:39

NDS同ndsl係冇唔同既...但大細就好大分別-__-v

戰§神 發表於 8-7-2008 13:53:08

咩叫r4???
急問~~咁幾錢左右??

♂笨﹏勝★ 發表於 17-7-2008 14:19:20

R4..係要加1GB卡/2GB卡同埋USB先可以下載到GAME玩..張1GB/2GB卡放入USB拜落電腦到..下載左GAME放入去1GB卡/2GB卡到..之後羅番出黎放入R4玩
得R4一定玩唔到..[]
R4加1GB卡大約200到-3-唔知岩唔岩[]

見到條問題好想答=.=會唔會太遲[]

小霖 發表於 18-7-2008 21:41:20

NDS 同 NDSL 梗係有分別啦
NDSL 好打好多
而且NDS 無蓋的
第2 正常地 而家出面係好少有R4卡既出現
      因為果間廠停左貨好耐
      如果真係有 唔該自己檢查清楚先
第3 正常買一部機都會包野
         最好問清楚先好買
         如果包野 多數會有3腳火牛MINI SD卡1-2GB
                                 同埋mon貼
         後備筆 果d 唔洗講啦
最緊要就要自己小心d
咩都問清楚就行了

EY3P 發表於 20-7-2008 20:36:45

新買一手NDS:
三腳火牛,NDS主機,後備筆,手帶,說明書~
另外:D人話送SD卡同保護帖我就唔知~我今日先買完~去風澤~
R4~粉嶺仲有得賣~R4+1GB卡370蚊~

AaRo 發表於 22-7-2008 20:22:52

係黃金買啦...最低..不果一定要壞有得換

crazy_ltp 發表於 30-7-2008 09:41:05

大豹1200-1400到啦~~不過你r4另計

tszho20 發表於 1-8-2008 21:04:49

ndsl係好細nds到喇- -'明唔明呀 ...好次好難明[]
頁: [1] 2
查看完整版本: 小弟想買部nds