樂古Nakuz

標題: 改版故然係好事........ [打印本頁]

作者: 天火牙銘    時間: 10-12-2009 22:26
標題: 改版故然係好事........
但唔加以宣傳
更新成日出錯
遲d都會流失玩家......
事情已不止在此game發生
小弟玩過此代理旗下網遊sd高達亦有同樣情況發生
不過
代理很識做 識得調撥資源 張sd高達出現問題快速解決
咁rc呢?
出現了問題,有沒有馬上調撥資源,解決問題?
究竟代理有心無力抑或故意拖延?
宣傳方面:
光線已經過了一歲生日
但是光線這個名已經消失,以新名raycity online全新面孔跟大家見面
改左面孔,但唔宣傳,邊個知?
下年就是nfs進軍香港的年份
到時一定出廣告
借問聲你地如何招架?坐視不理任由人流走失?

種種問題很早時間已有別人提出
發此訴求目的是希望改了全新面孔的光線不要像倒閉了的酒樓然而以新的名字去開設新的酒樓
最後戰前的問題卻不了了之........要不時提醒自己,做了錯事應立即解決,不要拖拖拉拉,最後問題變得拖泥帶水越搞越複雜

同埋,搞宣傳(越投資多錢落依隻game到,回報就更多)
極速已經唔係好店 趁依段時間自己換了新面孔,再來個畫龍點精
作者: 乂超廢的我乂    時間: 10-12-2009 22:30

冇計la
佢地只顧眼前利益
完全唔會諗後果=[

佢地咁樣經營~
可能連驚瘟都9遊都摺埋;]

p.s: sd高達一個包成千蚊
      小學雞先會買=[
作者: 極端異風    時間: 10-12-2009 22:31
同意到爆
but
sd都係彈出去的問題最嚴重!!!
作者: 天火牙銘    時間: 10-12-2009 23:08
依個訴求再冇人理遲早變成沙中線了...........
作者: cit棋    時間: 10-12-2009 23:51
-~-  講起宣傳...快d搵個人宣傳下啦..

sd 間唔中都有宣傳囉...-.-
作者: king56k    時間: 11-12-2009 09:36
賜你1個詞"Smart ass"

P.S.  Smart ass唔係粗口,唔洗諗住叫超版黎ban我ac
作者: 醒覺    時間: 11-12-2009 09:37

講真樓主你都已經無玩
game入面既野你知屁?好多野你都唔知
好似今次登陸器問題..係韓方link錯主程先搞成咁
你地不斷係rco個版數臭rco
d新手見到會點?
糕話齋 比d正面d既意見好無? 下下只係識數臭
有bug,,去回報啦 一味只係係呢到數數數 又唔幫手回報
糕都話,,開發商問佢拎bug list糕都比唔到 點解?
因為無人回報
唔該樓主你 出字 經一經大腦 經一經大腦唔會死架

smart ass
作者: stupid0879    時間: 11-12-2009 09:54

個人認為GM做好左好多野
禁就你所知.GM邊一樣野不了了之?
禁佢搞《Raycity Online》有Bug即回大行動 有鬼用啊?
就系佢知道BUG太多唔可以收集到而去修改
所以先希望各位玩家去收集

代理很識做 識得調撥資源 張sd高達出現問題快速解決

我想港呢!如果官方真系放棄仲搞黎做咩
你睇下SD打字就知啦
彈game問題又嚴重!車大BUG位又唔搞!ED叫快速解決?

同埋,搞宣傳(越投資多錢落依隻game到,回報就更多)

你估買股票?遊戲系娛樂系打發時間ga好選擇!
不過玩咩game由大家決定
如果一隻好多BUG ga game不過個人喜歡佢都會玩
相反.一隻完全無趣味性ga game你比點我都唔玩
我個人玩RCO都系娛樂
當你玩一隻game.你長期玩你就會對隻game產生興趣
所以你先會買點去支持/追求更好ga裝備/車輛

出現了問題,有沒有馬上調撥資源,解決問題?

我個人認為有
麻煩你好好念下
臨時登入果個咩黎?
假的?

究竟代理有心無力抑或故意拖延?

佢故意就唔洗搞禁多野出黎啦
不如等韓國果邊慢慢黎仲好啦

借問聲你地如何招架?坐視不理任由人流走失?

你E個post搞到好多人對RCO好無信心
你正系識港代理D壞處!禁好處去左邊?比代理食左?
好處當然多
每10lv就有人車雙經 寶石卡 車手1.5經卡
D車又型
當然壞處唔系關隻game事囖
代理唔好先搞到隻game有問題
而唔系隻game唔好所以代理唔理佢!由得佢死

希望你明白RCO系隻好有潛質ga game
我之前都好中意SD/高達
不過人會變
對遊戲方面ga睇法都有所不同
唔通D人睇左你個post因為SD解決問題快走去玩?
我想你知!遊戲系睇興趣同娛樂性
作者: cit棋    時間: 11-12-2009 22:12
極速第一個星期好過之後 完全無好過BO

光線唔識把握機會ja ma

你一宣傳多幾重  我包d人返黎....搵GEM 黎  話唔定反而更多人((kakak~~
作者: ckltkwss0508    時間: 11-12-2009 22:35
最緊要係隻game有冇新意.......
我覺得賽車game比較好玩.......
作者: 天火牙銘    時間: 11-12-2009 23:48
個人認為GM做好左好多野
禁就你所知.GM邊一樣野不了了之?
禁佢搞《Raycity Online》有Bug即回大行動 有鬼用啊?
就系佢知道BUG太多唔可以收集到而去修改
所以先希望各位玩家去收集

代理很識做 識得調撥資源 張sd高 ...
stupid0879 發表於 11-12-2009 09:54
講真樓主你都已經無玩
game入面既野你知屁?好多野你都唔知
好似今次登陸器問題..係韓方link錯主程先搞成咁
你地不斷係rco個版數臭rco
d新手見到會點?
糕話齋 比d正面d既意見好無? 下下只係識數臭
有bug,,去回報啦  ...
醒覺 發表於 11-12-2009 09:37

我早已講左發此訴求目的是希望改了全新面孔的光線不要像倒閉了的酒樓然而以新的名字去開設新的酒樓
最後戰前的問題卻不了了之........要不時提醒自己,做了錯事應立即解決,不要拖拖拉拉,最後問題變得拖泥帶水越搞越複雜

想幫佢講好說話的,請另發帖子
賜你1個詞"Smart ass"http://i223.photobucket.com/albums/dd41/lu_bu_album/galden_icon/good.gif

P.S.  Smart ass唔係粗口,唔洗諗住叫超版黎ban我ac
king56k 發表於 11-12-2009 09:36
我要笑?多謝?
作者: king56k    時間: 12-12-2009 10:59
我早已講左發此訴求目的是希望改了全新面孔的光線不要像倒閉了的酒樓然而以新的名字去開設新的酒樓
最後戰前的問題卻不了了之........要不時提醒自己,做了錯事應立即解決,不要拖拖拉拉,最後問題變得拖泥帶水 ...
天火牙銘 發表於 11-12-2009 23:48

你知你幾中意小題大做
作者: 天火牙銘    時間: 12-12-2009 11:11
你知你幾中意小題大做
king56k 發表於 12-12-2009 10:59
唔小題大做d人係唔會記得之前問題
作者: neocheng    時間: 12-12-2009 11:18

其實d已經唔玩既人,點解仲要成日番嚟講咁多raycity既什麼什麼不是=.=相信光線昔日都比咗唔少歡樂比哩堆人...有d可能根本重未買過點咭...根本就一d損失都冇,到唔玩時,又要番嚟唱衰光線,真係唔明係咩心態...唉><

ps.若有天要走了,我只會感謝隻game所曾帶給我的歡樂而矣.
作者: 醒覺    時間: 12-12-2009 11:28

講真真係唔明你地點解要咁踩低數臭rco rco同你有仇?
不斷開帖數臭佢
都係果句 有問題 去回報啦只係識係rco版數臭佢 又唔行動幫助扶助下gm
你真係當gm萬能?  gm都係人 唔係神
要創造一隻完美既online game
係要玩家同gm一齊合作
而唔係d玩家不斷係到埋怨 盡數佢不是
明未?

睇你個樣你根本未做過gm
完全唔明gm既難處
你所睇既野 眼光短淺 又表面 & 膚淺
作者: stupid0879    時間: 12-12-2009 11:30
最後戰前的問題卻不了了之........要不時提醒自己,做了錯事應立即解決,不要拖拖拉拉,最後問題變得拖泥帶水 ...
天火牙銘 發表於 11-12-2009 23:48

請問GM咩問題卻不了了之?GM無立即解決?
拖泥帶水我想話有BUG回報佢
所以唔會拖泥帶水!麻煩你念真D先好港
唔通因為一件裝D AC會無左?
作者: king56k    時間: 12-12-2009 11:30
唔小題大做d人係唔會記得之前問題
天火牙銘 發表於 12-12-2009 11:11

你唔玩咁理得人記唔記得之前問題
唔好係到冇料扮四條啦
作者: 真白羊    時間: 12-12-2009 11:42
mmmm....其實天火都係發表一下自己既意見
討論區有不同意見都ok既
最緊要係自己既臘腸夠堅, 唔好比人影響到啦
作者: king56k    時間: 12-12-2009 11:45
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: 醒覺    時間: 12-12-2009 11:46
mmmm....其實天火都係發表一下自己既意見
討論區有不同意見都ok既
最緊要係自己既臘腸夠堅, 唔好比人影響到啦
真白羊 發表於 12-12-2009 11:42

問題係,,比佢咁小題大做 我地呢d老手就話知箇中原因姐
d新手見到咁,,會點..
樓主e家係將一d普通既事用緊加倍既放大鏡無限放大
等同於裝個彈炸係rco到
[[onion_15]]
作者: 真白羊    時間: 12-12-2009 11:50
口臭冇藥醫
有d人狗口長不出象牙
同埋on x當有趣
我心諗..既然你唔玩...踩黎做乜?隻game同你有仇?
如果我係糕我1定提早將呢個版摺埋
king56k 發表於 12-12-2009 11:45

小心用語. 任何一個討論區都預左有不同意見不同既人
我地係應該合理地包容同尊重大家既
同埋. 你真係咁想個版摺咩?
如果係唔滿意我做野都可以反映同投訴
最多我唔做既o者
依度有不少大家的共同回憶, 開心唔開心都好
作者: king56k    時間: 12-12-2009 11:53
小心用語. 任何一個討論區都預左有不同意見不同既人
我地係應該合理地包容同尊重大家既
同埋. 你真係咁想個版摺咩?
如果係唔滿意我做野都可以反映同投訴
最多我唔做既o者
依度有不少大家的共同回憶, 開心唔開心都 ...
真白羊 發表於 12-12-2009 11:50

算啦...根本人地想置1隻game於死地
你身為版主點解無動於衷?
唔係話唔接受反對聲音
但係唔該..唔好只將壞既無限放大,但係好既隻字不提
你都有聽糕講...連nakuz某超版都係踩gameone既game
上位唔係咁上嫁
作者: 真白羊    時間: 12-12-2009 12:20
算啦...根本人地想置1隻game於死地
你身為版主點解無動於衷?
唔係話唔接受反對聲音
但係唔該..唔好只將壞既無限放大,但係好既隻字不提
你都有聽糕講...連nakuz某超版都係踩gameone既game
上位唔係咁上嫁 ...
king56k 發表於 12-12-2009 11:53

作為一個版主, 應該話. 我係一個主持既角色
正反兩方既意見都要容許
討論就係咁, 你地可以堅持自己既意見
但係冇理由去阻止人地反對
問人地: 為乜你係都要反對?
這是沒有意思的
你可以就對方既觀點作出反擊
而唔係扔蕉飛鞋去阻止人地發言

另外, 請不要將話題拉太遠
我不想在這裡引起不必要的矛盾
作者: king56k    時間: 12-12-2009 12:22
作為一個版主, 應該話. 我係一個主持既角色
正反兩方既意見都要容許
討論就係咁, 你地可以堅持自己既意見
但係冇理由去阻止人地反對
問人地: 為乜你係都要反對?
這是沒有意思的
你可以就對方既觀點作出反擊
而唔係 ...
真白羊 發表於 12-12-2009 12:20

我係呢到講既野全部都同呢個game有關係
我亦都會為我呢1刻所講既野負責
我只係唔想有人故意將壞處無限放大,好處無限縮小
作者: 天火牙銘    時間: 12-12-2009 12:30
作者: king56k    時間: 12-12-2009 12:32
作者: 天火牙銘    時間: 12-12-2009 12:33
作者: 真白羊    時間: 12-12-2009 12:39
我係呢到講既野全部都同呢個game有關係
我亦都會為我呢1刻所講既野負責
我只係唔想有人故意將壞處無限放大,好處無限縮小
king56k 發表於 12-12-2009 12:22

我都唔希望大家對人多於對事
有要求有期望係好既
咁先有動力去改善
我亦好相信官方同熱愛RC既玩家
唔會為此而灰心及放棄
只要各位堅信官方會為大家做到最好
其他事平常心去看就可以

我一日仲未比人炒, 我都會盡我既努力利用這個地方作為官方和玩家的橋樑之一
同官方合作,為玩家爭取
作者: king56k    時間: 12-12-2009 12:39
作者: 恰吉東爺    時間: 12-12-2009 12:40
係度寫書面詞懶有格調.
作者: 真白羊    時間: 12-12-2009 13:24
問題係,,比佢咁小題大做 我地呢d老手就話知箇中原因姐
d新手見到咁,,會點..
樓主e家係將一d普通既事用緊加倍既放大鏡無限放大
等同於裝個彈炸係rco到
[[onion_15]] ...
醒覺 發表於 12-12-2009 11:46

任何一隻online game都有人起勢鬧GM

我既意見係, 大家用自己對眼去睇, 用自己個腦去分析

唔好只係聽人講

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlarticle55ww2.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2