樂古Nakuz

標題: 電腦車可唔可以加指輝燈??? [打印本頁]

作者: TzeYing    時間: 22-3-2010 23:52
標題: 電腦車可唔可以加指輝燈???
唔知官方可唔可以係電腦車上加指輝燈呢??刷苗好經常打算係巴士旁邊過,點知佢就無啦啦轉過黎.....

重有D橋底、隊道車。會無啦啦穿過條橋出現係你面前,唔撞死你都嚇死你......有好多次已經過左架車,之後突然出現你面話你撞左埋去。整停我事小,有好幾次真係嚇到我彈起左身- -
作者: NuclearAsh核灰    時間: 22-3-2010 23:52
有好幾次真係嚇到我彈起左身- -
TzeYing 發表於 22-3-2010 11:52 PM

呢位人兄你既反應都未免太...lol!

笑了
作者: yikhei1    時間: 22-3-2010 23:53
你呢d建議n年前有人提出過...
至今連日夜系統都未有...可見官方更新之速度係幾咁_ _
作者: c73e74    時間: 22-3-2010 23:59
通常刷開苗既.....
你所講既問題 都會一 一咁破解^^
作者: yahoo1011    時間: 23-3-2010 00:01
通常刷開苗既.....
你所講既問題 都會一 一咁破解^^
c73e74 發表於 22-3-2010 23:59

你唔係刷35咩...
我地先刷苗
作者: c73e74    時間: 23-3-2010 00:28
你唔係刷35咩...
我地先刷苗
yahoo1011 發表於 23-3-2010 00:01

我35,苗都刷
作者: 真白羊    時間: 23-3-2010 01:07
撞係好正常~_~ 唔係咩叫機關?
作者: TzeYing    時間: 23-3-2010 01:40
我都希望佢認真執番好D game既問題。因為Gameone D game比我既印像都係只識出新野,過住既問題只要唔影嚮佢賺錢就唔會理-.-

由其連線方面,經常刷刷下任好似斷左線咁。但重登後竟然係你off個個位......亦試過重登後再接過任就即斷.....都唔知係我問題定佢既問題。又唔見其他Game係咁=.=係佢D game先出現咁既問題.......
作者: stupid0879    時間: 23-3-2010 02:02
你呢d建議n年前有人提出過...
至今連日夜系統都未有...可見官方更新之速度係幾咁_ _ ...
yikhei1 發表於 22-3-2010 23:53

上次糕話年尾話+日夜系統 2010年啦-_-真系2010年尾先+= =?
作者: ■小nI_*    時間: 23-3-2010 12:51
唔知官方可唔可以係電腦車上加指輝燈呢??刷苗好經常打算係巴士旁邊過,點知佢就無啦啦轉過黎.....

重有D橋 ...
TzeYing 發表於 22-3-2010 23:52

彈起身... = = 咁你玩L4D 果D未嚇到機都打爆部機佢
作者: jacky672    時間: 23-3-2010 13:28
我覺得既然d車係橋到無啦啦彈出黎   不如叫gm整番佢地可以行上橋仲好啦  
就算真係加左指揮燈都冇用啦   唔係好易會睇到囉  專心閃佢仲好啦
作者: qq118145138    時間: 23-3-2010 16:36
哥哥仔,下次跑苗個時跳個D車啦._.
作者: kiufung101    時間: 23-3-2010 18:05
仲有時你行近行人道又有npc車係個d大廈中間沖出黎-.-
作者: hinztse    時間: 23-3-2010 18:14
你渣部車同d npc車一樣 姐係好似白色kalo冇裝 唔加其他車6 車牌同車頂燈 咁佢咪唔知 咪唔撞你lo-_-v
作者: cit棋    時間: 23-3-2010 18:38
有好幾次真係嚇到我彈起左身
....
作者: molro    時間: 23-3-2010 19:29
咁都嚇,到 笑了
作者: c60921cxzopr    時間: 24-3-2010 00:36
彈起身... = = 咁你玩L4D 果D未嚇到機都打爆部機佢
■小nI_* 發表於 23-3-2010 12:51

L4D未算恐暴,L4D2仲爽YY@@
作者: ■小nI_*    時間: 24-3-2010 22:01
L4D未算恐暴,L4D2仲爽YY@@
c60921cxzopr 發表於 24-3-2010 00:36

Really ? 破解版好似好麻煩
作者: 紅彗星    時間: 24-3-2010 22:05
Really ? 破解版好似好麻煩
■小nI_* 發表於 24-3-2010 22:01

小心離題@@
作者: lung9755    時間: 24-3-2010 22:27

重有D橋 ...
TzeYing 發表於 22-3-2010 23:52

嚇到.....

你太大咩小咩了
作者: lung9755    時間: 24-3-2010 22:28
撞係好正常~_~ 唔係咩叫機關?
真白羊 發表於 23-3-2010 01:07

白羊呀...

咁玩,玩下 彈個野 出黎張你個ac  del左

好唔好呀

機關
作者: 真白羊    時間: 25-3-2010 13:35
白羊呀...

咁玩,玩下 彈個野 出黎張你個ac  del左

好唔好呀

機關 ...
lung9755 發表於 24-3-2010 22:28

依個太刺激了 =_=" 死亡模式

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlarticle55ww2.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2