樂古Nakuz

標題: [印巨]印巨玩家揮手區 [打印本頁]

作者: IIIVV    時間: 1-10-2015 23:34
標題: [印巨]印巨玩家揮手區
港巨日巨執左 開返印巨黎單機下 個SER都算幾多人

有10幾萬豬泄銷 想要自己PM我拎 揮個手一齊玩 唔洗單機咁DRY:victory:
官網:http://tgm.8ternals.com/
作者: wc030201    時間: 2-10-2015 00:35

我有玩呀,但小左上了~我有朝女回收..但有小小想玩返國巨,印巨更新好慢...
作者: IIIVV    時間: 2-10-2015 00:59
我有玩呀,但小左上了~我有朝女回收..但有小小想玩返國巨,印巨更新好慢...
wc030201 發表於 2-10-2015 00:35

印定國巨多人D:( ?

見印巨咁多人 又唔想轉過去國巨重新開始:'( 希望係印巨既少數玩家可以一齊玩唔洗咁DRY啦:)
作者: wc030201    時間: 2-10-2015 01:17
印定國巨多人D ?

見印巨咁多人 又唔想轉過去國巨重新開始 希望係印巨既少數玩家可以一齊 ...
IIIVV 發表於 1-10-2015 16:59

我覺得印巨多D人
唔係玩得好勁,重玩都沒咩野~
加近照
國巨好主要係親生仔~ 仲有港人團/EXCHANGE功能/小外掛/部份點品(日用化),唔洗天價國巨下次更新,起家易過借火 送藥送2轉~
作者: IIIVV    時間: 2-10-2015 01:26
我覺得印巨多D人
唔係玩得好勁,重玩都沒咩野~
加近照
國巨好主要係親生仔~ 仲有港人團/EXCHANGE功能/小 ...
wc030201 發表於 2-10-2015 01:17

所以依家1516唔知玩印定國好~
印依家有4間廠 全部都係首都廠~不過應該昔現唔到去國巨
作者: oranclock    時間: 2-10-2015 16:32
印依家有4間廠 全部都係首都廠~不過應該昔現唔到去國巨 ...
IIIVV 發表於 2-10-2015 01:26

你可以嗌下既,話唔定有D KK會換
作者: andypk2006pk    時間: 2-10-2015 19:58
你可以嗌下既,話唔定有D KK會換
oranclock 發表於 2-10-2015 16:32

係,國巨都仲有好多KK。而家走左班@@。我覺得玩國巨好過玩印巨,因為。。。同印尼佬打交道好煩~~~~
作者: wc030201    時間: 2-10-2015 23:58
係,國巨都仲有好多KK。而家走左班@@。我覺得玩國巨好過玩印巨,因為。。。同印尼佬打交道好煩~~~~ ...
andypk2006pk 發表於 2-10-2015 11:58

明顯2邊都係kk天下~我考慮係本物games的不同~
作者: wc030201    時間: 3-10-2015 00:00
印依家有4間廠 全部都係首都廠~不過應該昔現唔到去國巨 ...
IIIVV 發表於 1-10-2015 17:26

你係岩開ser就玩緊??咁多廠....
作者: akiarshing    時間: 3-10-2015 20:16
原來有同團, 我加你好友
作者: wc030201    時間: 4-10-2015 00:35
原來有同團, 我加你好友
akiarshing 發表於 3-10-2015 12:16
你咩名??        大家玩印巨,會唔會食藥好慢....好有LAG FEEL
作者: andypk2006pk    時間: 5-10-2015 11:00
明顯2邊都係kk天下~我考慮係本物games的不同~
wc030201 發表於 2-10-2015 23:58

國巨走左好多KK啦~~~ 而家係大陸人同KK人平分天下,最近都有日本人
作者: akiarshing    時間: 5-10-2015 21:37
game name : meko
玩左都幾個月, 岩岩轉左主, 因為返工+返學無乜時間玩咁濟
間唔中都會lag lag地, 順便問問知唔知點儲值?(問定先唔一定儲)
另外同團果位師兄, 想問問點解我們團無會倉, 乜q都無
作者: wc030201    時間: 17-10-2015 02:24
game name : meko
玩左都幾個月, 岩岩轉左主, 因為返工+返學無乜時間玩咁濟
間唔中都會lag lag地, 順便問問 ...
akiarshing 發表於 5-10-2015 13:37

我都唔識呀,沒林住投放真錢去玩...

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlarticle55ww2.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2