打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 好無奈lo...升升小分身都比Bass〃希 殺小純王..

關閉 [複製鏈接]
55...做左一定要認!!!!
回復 支持 反對

原帖由 siu芷 於 10-6-2008 06:30 發表
我分身一到左小純點出埋石...
之後希同小夜隻分身黎左...

唔係出左石就有怪出既咩=.=
見到有怪佢地就會去第2到嫁啦-.-

咁比左石唔用技都可以唔出住小純王住麻=.=
果時正身都未到=.=正左小純王都冇人頂- -"
回復 支持 反對

回復 52# 的帖子

唔用技一排招技好似會冇左= ]
回復 支持 反對

原帖由 死麒麟 於 10-6-2008 01:45 發表

我想講
戰平每日咁多人升...咁多次機會附近有人..
我每次都同佢地講話..我準備爆小純啦..
你地行開遠少少咁牙?
仲有照番張圖...
睇唔到第1次叫你行開果時已經打左小夜分身先的
你係有權做動作...不過死左都係 ...

照你咁講..
即係你要開王打~
係完全唔需要同周圍既人講?
如果係咁既..ok u win=]
係到提一提大家小心D啦..
見到樓主係小純封印附近就自己行遠d啦..
人地係會無啦啦開王的..
你死左..人地都係唔會負責嫁=]
其他野..已經講左好多次~'
你要繼續就繼續~
仲有,..如果你要拎魔雞黎同你隻小純王比既..
我緊加冇野好講=]
魔雞係本身有的..冇晶片冇問題
你隻小純王要召出黎的..
如果打我聖靈戈隻係古魔..
我死左既..我會自己負責=]
因為過左70lv..比古魔打唔奇~
但係你隻小純王關咩事呢~
回復 支持 反對

係未同你嘈之前....
我爆過3次小純升...
每次都有人係附近...
每次都係開左王之後叫佢地行去遠少少...
果d人都真係行上左少少wo...之後都係各有各升...
你地要傳點先唔行遠d...
先搞到打到你d分身..之後你就係到殺王
其他野..學你講咁..
我都講左好多次...
第1..
你同小夜隻分身有得禁封點就唔會被小純王打到
你都識講你要轉..咁關我咩事?
第2
照圖咁睇...你隻聖0係開左書..更加唔會打親..
就當你冇開書..你都話你隻聖0要用封點...
只不過係禁住封點唔會被怪打親黎掛寵
因為果時你正身吉藍鳥同菇升寵<~我諗你正身吉怪唔需要用聖0加血/mp掛?
回復 支持 反對

原帖由 死麒麟 於 10-6-2008 11:53 發表
係未同你嘈之前....
我爆過3次小純升...
每次都有人係附近...
每次都係開左王之後叫佢地行去遠少少...
果d人都真係行上左少少wo...之後都係各有各升...
你地要傳點先唔行遠d...
先搞到打到你d分身..之後你就係到殺王
其他野..學你講咁..
我都講左好多次...
第1..
你同小夜隻分身有得禁封點就唔會被小純王打到
你都識講你要轉..咁關我咩事?
第2
照圖咁睇...你隻聖0係開左書..更加唔會打親..
就當你冇開書..你都話你隻聖0要用封點...
只不過係禁住封點唔會被怪打親黎掛寵
因為果時你正身吉藍鳥同菇升寵<~我諗你正身吉怪唔需要用聖0加血/mp掛?

咁你唔可以試下將d次序調一調?
通知左人先開王唔可以?
咁如果~你1開王..d小純分身飛晒去人地到..咁點算呢?
你1早通知我你打王既..我死左~係我抵死啦=]
但係你有冇咁做..係冇bor^__^
第1,,我要轉乜野呢?!都係戈句..我點知你打王呢?!
我絕對唔會預d無聊人無啦啦打王去買定技書ga bor'
第2,,照圖睇=]就係比你隻王打完先叫小夜幫聖靈開返書的..
禁住封印又點回mp同血ah哥哥仔..
要用傳點係因為回完野即禁落去甩返d怪走囉..明唔明ah=]
我正身當然唔駛回血..不過~寵要回血同我正身要mp的=]
回復 支持 反對

原帖由 Bass〃希 於 10-6-2008 12:16 發表

咁你唔可以試下將d次序調一調?
通知左人先開王唔可以?
咁如果~你1開王..d小純分身飛晒去人地到..咁點算呢?
你1早通知我你打王既..我死左~係我抵死啦=]
但係你有冇咁做..係冇bor^__^
第1,,我要轉乜野呢?!都係 ...

每次開完王我3個ac都係小純分身附近..
未試過飛晒人地到lo=]
飛晒人地到果個人技術一定有d問題~_~
我開左王...
未出分身爆果時黎通知..又有咩問題呢?=]
又係唔會打到人..
今次打到你d分身...係你d分身要企係傳點...
你自己硬係要做動作...比小純王打死關我咩事?=]
既然你話你隻聖0開書...
點回你寵同人mp?=]
開住書都可以回寵血同人mp都係第1次見=]
仲有你吉怪吉到隻寵比怪扣血我都係依家先知你會@@
我平時吉怪隻寵唔會比怪扣lo@@
仲有你隻人mp就算唔用新頭...
你d mp都幾少下wo...
用2用技就要回mp?=]
原來魔動使d mp咁少既...
我都係依家先知~_~
回復 支持 反對

原帖由 死麒麟 於 10-6-2008 12:24 發表

每次開完王我3個ac都係小純分身附近..
未試過飛晒人地到lo=]
飛晒人地到果個人技術一定有d問題~_~
我開左王...
未出分身爆果時黎通知..又有咩問題呢?=]
又係唔會打到人..
今次打到你d分身...係你d分身要企係 ...

未試過=唔會有?
咩理論呢請問?
你係咪讚緊自己好有技術呢?
係既話,,我係咪需要讚你1句..你好勁ah=]?
有技術就唔會頂王都整到人啦~'
比左石..你未開王戈陣~講聲唔得?
開左王又點樣未出分身ah?!
聖靈戈到..
都講得好清楚..
就係比你隻王打左下..先開返書..
之後就冇開啦..要加野ga ma~大佬=]
你邊1句睇到我講開左書可以回野咁神ah?!
唔通你有隻聖靈可以咁做.__.?
吉怪唔會比怪打到寵?
你肯定唔會?
呢句我比多次機會你講=]
就算用新頭又點?!
回100mp..魔影術5..要用1xx mp~血蝕5要用1xx mp~
可以回得晒?唔好嚇我加減數都唔識計..可以嗎=]
仲有..我隻魔動唔加智..少mp我都認嫁=]so?又犯左法嗎~
mp可以唔駛加得咁密..咁寵d血呢..?
41lv寵..真係可以頂到幾多下..
可能你神人唔會死寵..
I'm sorry...我唔係神人=]
我普通玩家..我會死寵嫁..
回復 支持 反對

我冇讚緊自己好有技術...<~~我冇講過lo@@
我都想知有成3個人企晒係出王附近...
d分身點飛晒人地到@@
真係未試過...係真係唔=唔會有既...
不過呢次都冇lo=]
學你之前講..星夢有冇規定開王戈陣要講聲比人知?=]
最緊要...唔會搞到人地比王打就得啦...
mp你都識講1xx mp..
用左新頭每次扣得幾10..
比埋你扣100好了未?
我0鬥 都有7千mp...
你魔動我當你都有7千mp啦...
1次扣100..
就少都要70次lo...
你唔會咁密..用2用技就回mp麻?
係咁你隻手都幾唔得閒...
吉怪扣寵血我就真係未試過...
我想講唔一定要神人lo...
如果單吉隻怪...隻寵高過人太多攻先會令到隻怪打寵的=]
除飛機lag/網lag先會令到人未打寵打左先先會令隻怪打寵..
但機lag/網lag完全唔關我事lo...
回復 支持 反對

原帖由 死麒麟 於 10-6-2008 12:54 發表
我冇讚緊自己好有技術...

今次係冇..
不過~我有預知能力知你今次會冇?!
你係有權唔通知人既..
咁人地都有權唔行開~
都有權殺王?!
見怪就打..冇問題吧=]?
最緊要...唔會搞到人地比王打就得啦...<~你講的.~但係你搞到我比王打=]
我已經講左..我mp係唔駛回得咁密=]
但係寵血要回得咁密bor..
我知你勁=]
100lv勁人bor..你緊係高攻啦~
我呢d廢人黎=]
係睇唔住隻寵嫁啦..
我隻寵成日都比怪扣既=]
你快d話我廢啦..勁人=]
PS..你問下邊1個成日升寵既玩家,,未試過比怪扣寵血or死寵啦..

回復 支持 反對