查看: 1061|回復: 19
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 大牛任第一PART真係好考我忍耐力......

關閉 [複製鏈接]
點解我咁講?!

相信如果你係40LV 又做個就知....

原本我就係唔打算係到開POST...

但係今日我真係忍唔住啦-.-"

話說我今日係到招人跑金實....

一開始都幾好....招左個20LV跑

仲跑左一場就出左一個碎TIM

之後1點15分開始跑...跑跑跑

話咁快就到左3點15分  過左2個鐘

你地估下出左幾多個碎?....

竟然 係一個都冇!!!!!!!!

跑左三十幾場金實 一個碎 都冇

真係開始嬲....

之後條友走左 等左30分鐘 先再招到人跑金實

點知 我招左條友去跑金實叫佢跑123 就變左跑 1 2 唔跑3..... MISS左任

之後我又轉人跑 又叫佢跑123  又變左跑4 5  又再MISS任......

之後我又再次轉人跑 心想今次唔會又MISS啦掛....

條友都算正常 冇好似其他人咁 唔跑1 2 3  點知條友原來 唔用加速制 .... 架車又用5LV 性能D野.....

搞到又MISS 任   之後 我真係忍受唔到.... 上左黎樂古開POST
回復

冇計喇,速星,gm邊會咁易比大牛你玩=,="
回復 支持 反對

但係30幾次先中一個-.- E到真係好唔正常
回復 支持 反對

咁又係既,上次我開左我個細號同我fd刷,刷左5轉,刀出左兩粒,~_~
回復 支持 反對

我e+30lv,仲有10lv先做得...
回復 支持 反對

挑战常人的极限才能得到无比的大牛
回復 支持 反對

其實大牛任應該係愈多人刷愈易出碎
回復 支持 反對

第一階段唔得咪做下第2階段先囉
兩邊做下冇咁悶
回復 支持 反對

係哎...今日我都刷緊金實....你知唔知我3點開始刷...刷左幾多粒?
答案係一粒...我諗係多啲人跑會好啲...點知個新手又話2個人都夠跑喇
何為要加多個人跑呢?佢咁講我重嬲
回復 支持 反對

點解我咁講?!

相信如果你係40LV 又做個就知....

原本我就係唔打算係到開POST...

但係今日我真係忍唔住啦-.-"

話說我今日係到招人跑金實....

一開始都幾好....招左個20LV跑

仲跑左一場就出左一個碎TIM

之後1點 ...
qq118145138 發表於 10-8-2009 17:29
如果你係講好多場唔出既我無野發表,但係如果你話新手唔識跑既,我就有野想講,人地唔識點跑你咪教到佢識囉,教識佢跑你自己都刷得快d啦,有時d野互惠互利既姐,你自己都做過新手,比d耐性教下人啦~~~~~
回復 支持 反對