打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 關於"改癈清心"

唉....本人前身都係玩峨嵋...
峨嵋跟本係屈清心...你話如果佢清心轉到好癈...峨嵋跟本冇得玩
成個天龍得一個醫生角色....癈極有限
回復 支持 反對

多謝咁多人既回覆估唔倒第一個post有成150個回覆!!!
其實都係開來大家討論下姐!!!
即使有咩結論gm都係唔會理你既,
大家唔好唔記得gameone客服幾掂先得架?
莫講話佢會唔會考慮, 聽都廢事聽你意見啦!

客服熱線: 28669090????? [[onion_53]]
回復 支持 反對

改廢招技冇意思咪改廢個人囉....
將血成長減低D...屬性防高番D...你扣佢又扣多番D...佢補自己又少番D.....咁咪唔使煩囉

題外話:細佬我玩左冇一個月.....感覺上石太貴- -....5粒合一粒...一個咁既SYSTEM....根本唔會有9石既出現...
9石=5^8=390625***咁多粒一石....全個SER同你打一日都做唔到1大粒
根本就係設定唔理想
元寶應該只係比你快D 達成一個目標....
但係依加出現既係:購點玩家=坐飛機,唔買點=行路
如果將合石既材料減少...(咁就會比較平衡玩家既強度)

仲有係寶石屬性=身法石加既屬性比其他寶石低...要求作出微調
如果認為改高身法石會令會心石冇人要...請將天山會山成長調低;之後再加強天山技能作出相應調整令角色得到平衡...

比較重要既係依D
遊戲最重要既係平衡...人物...物品平衡又不失官方抽水....咁先係一隻好GAME

還有...外掛問題好嚴重(解決方法留代官方想想吧= =)
回復 支持 反對

峨嵋本身吾係一個殺人既職業
睇返峨嵋本身成長最高既係定力
而定力加既係mp同內防
係打寶石既情況下
上晒7粒5級紅寶石
加左血同外防之餘只要裝備有加定力
基本上雙防已經吾低或者雙防都有1萬2-4千
係同級lv同石既情形下
其他門派只有外防是比較高吧
作為一個正職醫生來講
有8-10萬血2萬6mp
雙防過萬
咁既能力值完全係因為門派的成長而形成
大家認為峨嵋無敵 清心其實只是佔好小因素
門派成長才是關鍵
明知打不死為什麼硬要打
峨嵋如果自保都做不到還說什麼要求人
不要老是說pk無敵了
其他門派自己認識一下自己的門派吧
回復 支持 反對

係lor   我玩天山打個ec  佢+血又點  佢都5夠我扣得快la    大家433   點解我1招技又扣到佢半血     比人有d空間la
回復 支持 反對

改廢招技冇意思咪改廢個人囉....
將血成長減低D...屬性防高番D...你扣佢又扣多番D...佢補自己又少番D.....咁咪唔使煩囉

題外話:細佬我玩左冇一個月.....感覺上石太貴- -....5粒合一粒...一個咁既SYSTEM....根本唔會 ...
killer06423 發表於 12-2-2009 14:40

嗯嗯!4石同5石真係差左一大節!!!
90LV以上仲要咁多人5石, 如果你玩唔起唔知就唔好上90LV喇, 冇意思!!!
人地5石你34石,人地8M-18M血, 你4M至8M血, 人地3M攻你唔過2M攻= =
刷野少人組你, PK俾人秒!!
咁點玩?
唔通自己同自己玩- -
回復 支持 反對