打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [逍Ser]剎盟抄北ser同盟名:不滅+Cheap到叫皇族幫手打交

咪有得佢地抄  扮到個名扮唔到內容
回復 支持 反對

係度post相有咩用代表到d咩 咪又係打輸
唔通post左相出黎 會多幾個人入天國盟幫手?
打大交果陣天國盟同剎盟d人咪又企埋一齊 唔通佢地又係夾埋架?
唔夠打就死屈爛屈 果然係天國既作風=[
回復 支持 反對

天國唔通真係輸唔起?
輸左就話皇族幫殺盟
咁殺盟輸左唔通又話皇族幫天國?好笑
回復 支持 反對

唔好講到自己人品咁好 你地唔洗喺樂古開聲都係因為有皇族幫囗姐
而且剎盟叫d皇族狗喺福地出面企無非都係想引天國盟食刀姐 貪天國盟清開佢地 咁都唔係蛇鼠一窩咩...
回復 支持 反對

點解天國同剎盟打大交個時
D皇族靜係打天國盟d人吾打剎盟d人既:lol
仲有剎盟既EC幫佢地加血添A_A
道理好簡單姐@_@
加上有D話天國盟成日搶人場~_~
哈..我都比個d剎盟搶過喎(當時我和平)
某日掛緊大宛某個場..
無啦啦多左個剎幽靈+惡人係到搶我:lol
就算剎盟幾次打大交都羸到.
品都輸曬啦~ 次次都係威係勢爆喇叭 打砰砰.
仲咩身體器官都搬埋出黎  對天國個邊D人人身攻擊添~_~
浪漫一個加兒呀 個d剎盟d人 係心情到對一個女仔 人身攻擊.
好有品?:lol 羸到交咁又點:lol
我靜係知你地人品差 已經係一件係人都知既事LO@_@
回復 支持 反對

大家好 我係angus1313。
原來打機組隊刷野=人格分裂
這句我第一次聽@@覺得好新奇
皇族殺人都係打機 又5係現實殺人
如果現實有人殺完人我同果個人一齊玩 甘我就真係有些微不好,
但係都未至於到人格分裂
何況打機...haha
我諗係樓上先有問題
不過樓上5係人格分裂
詞語5好亂用
你係打機打上腦姐
我諗我人格分裂
你都要入青山架la
回復 支持 反對

我覺得,人地同邊個刷野有佢的自由.
好多人都係穀月軒未入皇族個時就識得佢
唔通,識得佢就係=皇族?
什至如果話個個同angus1313刷過野就係''皇族''ge話
我都冇野好講...請不要抱以偏概全ge心態去睇每一件事
係Game,都可以有純友誼..
家陣佢又唔係幫皇族清人....有什麼問題呢?
回復 支持 反對

真係勁好笑lo-___-你要問下天國盟 點解會比don9幫皇族打 話人之前5該反省自己 有時有d野 5洗人地開口ga 佢2隻甘ga廢ac 4石都未齊 你就話人地黎幫手 仲要個圖係你地輸到走曬先黎影-__-你話你自己係傻囝定係狗囝 自己唸la-.-
回復 支持 反對

輸唔起就係輸唔起
係度開post又有咩用 咪又係打輸
你地影d咁既相走黎屈人 人品都唔好得去邊
回復 支持 反對

輸唔起就係輸唔起
係度開post又有咩用 咪又係打輸
你地影d咁既相走黎屈人 人品都唔好得去邊 ...
devilababy 發表於 9-1-2011 00:44

放d圖片
放上"討論區"討論
有咩無品可言?
回復 支持 反對