打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [新](有片!!一定要睇)梁山泊哪怕天塌下來,也要伸張正義

自嘲
回復 支持 反對

樓主 池中無魚蝦自大
回復 支持 反對

其實你唔發宣戰帖.北服大把人當左你地係任意屠殺既目標
不過都係個句.小朋友.夠做就埋黎啦.我地等緊你
回復 支持 反對

樓主既行為..個人十分鄙視
∼香B∼ 發表於 25-4-2013 18:02

版主既回應,個人好鄙視。你地個D天若有情片,一啲熱血都無,講得好聽啲叫有心制作,難聽啲即係悶片。成日發埋啲扮中立扮有道理既言論,分享埋啲乜鬼技術流,操作流,意識流既論述,哇,真係咁勁參加比賽喇,同人講掂點輸比你扮有用,比我睇穿哂。
至於有人話我地梁山泊吾敢去汗,福地,聖火,你地係真吾知定扮吾知,我地幾乎日日都去,聖火長期無人,汗頂兩個,汗底一個,祖地通常迷宗珍妮龍琛+琛係度,迷宗仲要人在識吹人幫拖,我地咪照打囉,吾知既問下不滅,同最近打不滅既新幫,吾好只係識係樂古估超人,對梁山泊起義一無所知。
不過你地有樣野都算公道,當年浪子個輩人,你地批評佢地只打和平幫,吾敢打了解小組同傲世,我見以上回應已經暗示知道梁山泊有打了解傲世,即係過往你地批評起義既人吾敢惹了解同傲世不攻自破。
而逍ser既朋友,好快到你地,燕x,同圖中另外比我地同路人打死既幫會,吾駛我講你地都知係屬於逍服數1數2既大幫,縱使吾係最強,也不弱,我地已成功多次打到佢地雞犬不寧。
最後我同所有梁山泊既英雄共勉:當目標未達到時不要放棄夢想,理想就在我們的不遠處。
回復 支持 反對

版主既回應,個人好鄙視。你地個D天若有情片,一啲熱血都無,講得好聽啲叫有心制作,難聽啲即係悶片 ...
梁山伯! 發表於 26-4-2013 10:13 AM

難道你地睇戲,就只會揀熱血既來睇?有D人喜歡溫婉動情,有D人喜歡幽默風趣,大俠六仔拍出來既片我相信唔係只係為左一小部份既人睇。雖然佢地唔係專業,但起碼佢地想表達既情,作為觀眾既我係收得到,而且亦被感動。
再者何謂熱血?唔通就係要好似你呢種以孤身一人咁挑戰全服,呢種先叫guts,先叫熱血?呢d係幼稚、無知za..

第二,我分享既pk技術,你覺得無用既大可以唔睇,同時我都有理由相信樓主唔識得中文或者視力存在問題。
天龍無技術?的確,你苦練十年而成既「極限技術」,對方只需要花幾十分鐘打上一身7石就輕鬆虐待你。如果你真係咁諗既話,此post已完,見唔見右上角有粒紅色既交叉,輕輕禁落去吧@@,再見!

我已經係帖子開頭講得清清楚楚,如果你唔認同我既一套pk方式,就麻煩你離開,無人逼你睇,亦無人逼你學。
我個人鍾情於校場既pk手法,如果有個人pk比賽我一定會參加。
更加好笑既係,同人講掂點輸比你-.-,你問問呂亙,問問冰入,問問妖嬌影子,我同佢地玩校場,需要編好一個劇本??
難道你可以咁勁,係節奏咁快既校場入面,可以順應一早plan好既形式去打?我自問做唔到,對我pk手法唔服既,歡迎來挑戰我

或者你會講,清人都係自己樂趣,同樣都與你無關,你想點樣玩天龍係你既自由,但可惜你唔可以將你既自由濫用。論語都有講,隨心所欲不逾矩,你想點樣玩,想做生活玩家,想光明正大入打交幫打幫戰無人阻止到你。但係請你唔好搞事,打一班根本唔識打交既生活玩家你覺得好有癮?
回復 支持 反對

難道你地睇戲,就只會揀熱血既來睇?有D人喜歡溫婉動情,有D人喜歡幽默風趣,大俠六仔拍出來既片我相信 ...
∼香B∼ 發表於 26-4-2013 11:20

香b版主,我吾想同你罵戰,廢事又封帖。
我點解咁火因為你侮辱我在先,我以其人之道還治其人之身而已。
至於我打人,包括和平幫既背後理念已在相片下作補充,希望你看過後指點一二。
我對惡霸可以霸道,我對講理既人一樣可以理性對待。
大體黎講,我地打埋so called和平幫既理由係和平幫緃容霸場幫霸場。我主張先到先得,正如公厠,你想用就可以推開人?而作為一個常人,縱使最和平,不想惹事既人見到有人強姦緊人都會幫手推開,霸場幫好比強姦犯,而和平幫就係冷眼旁觀既人,而被收場既人就係被強姦既人。
仲有,先到先得,無論任何種族既人都認同,可笑既係連和平幫都學人收場,可笑不?
香b,如果你覺得常人見到有人被強姦,扮睇吾到以明節保身係岩既,你講吧!
回復 支持 反對

香b版主,我吾想同你罵戰,廢事又封帖。
我點解咁火因為你侮辱我在先,我以其人之道還治其人之身而已。
...
梁山伯! 發表於 26-4-2013 11:42 AM

首先我無侮辱你,我只係對於你所做既行為表示不能認同。如果我之前所用既字眼令你感到唔舒服,我係到同你道歉。其次就係齋睇你既「理念」,望落去的確好正道,但係你實行既方法就好有問題!你所做既,令我諗起每套卡通背後既大奸角,佢地同你一樣,起初都係想世界統一,無晒紛爭,但係實行起來就係要消滅全世界。你所做既,正正就係呢種以暴力戰爭以達至個人夢想,當中要牽連幾多無關事既人?

雖然你會話,打機姐,洗唔洗好似你咁上晒腦,入面d人殺下又唔會對現實既人少忽肉。但係我想講,你係裡面搞事,搞到每個人掛機都唔可以安安樂樂,掛機都要咁樣提心吊膽,咁樣同你最初想每個人都公平、和平掛機既理念咪自相矛盾,本末倒置?!最重要既係,北ser有邊d打交幫我真係唔清楚,但逍ser,驟眼睇燕殤,靈鷲宮佢地都唔係所謂既霸道既幫吧。樓主美其名話想解放,想革命。其實只係為左一己殺人既私慾。你話和平幫係就手旁觀既一眾,咁係唔係代表樓主就係真理,所有人唔跟隨樓主「革命」,就被標籤為冷血旁觀既一群。敢問係邊個諗出呢種「定義」,係公認?定抑或只係樓主一廂情願。我相信即使你唔出來革命,掛機係會更和平

至於封帖一事放心,我相信大家都可以保持理智,只要唔係回覆到加粗口或者人身攻擊。我絕對唔會封帖
回復 支持 反對

樓主 甘個個ser都有和平幫霸場 而你又咁正義又甘得閒 不如每個ser都入 個個ser都宣戰 甘一日你一定過得好沖實 天龍有你既朝氣 各人為了復仇 又會重燃埋伏已久既戰意 你理念系得既 等你來呀
回復 支持 反對

版主 甘個個ser都有和平幫霸場 而你又咁正義又甘得閒 不如每個ser都入 個個ser都宣戰 甘一日你一定過得好沖 ...
bbqq222 發表於 26-4-2013 12:31 PM

你講我啊~_~..點解覺得內容講緊樓主
回復 支持 反對

你講我啊~_~..點解覺得內容講緊樓主
∼香B∼ 發表於 26-4-2013 12:33

香b兄,即係你覺得內地早排有路人見到小女孩被車駛過十幾次,血肉橫飛都吾幫手吾算冷血,而係佢地有權選擇既權利?
另外,和平幫都霸場,甚至收場又係誰訂的規距?先到先得就係九成地球人既規距
回復 支持 反對