查看: 8923|回復: 146
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 潛能丹真的影響這麼大嗎?(請理性討論)

關閉 [複製鏈接]

潛能丹真的影響這麼大嗎?
咩你地認為官方開放潛能丹個時唔會限量,任你地抽幾多就有幾多???
上左架就話唔公平姐啊化,加上全個天龍咪得一個200M血
,人地玩左幾錢你地又知咩??? 仲有你如果唔係好似人地玩禁多錢,禁對你地又有幾唔公平呢??

公平係一個比較泥,要大家雙方到有相同條件先比較得,如果你又唔係玩禁多錢又有咩資料話唔公平???
,一開始玩天龍就知玩錢=大哂嫁啦,如果唔鍾意咪玩番跑lo = =

仲有如果有人話潛能丹對D新加入玩家唔公平,禁我又想問lu,有咩GAME無出過D限時裝/丹呢???
廣明係限時更係加D野多D嫁啦,如果唔係點引D人泥買點呢? 唔鍾意咪學條友禁玩HKD抽LO

仲有我覺得你地先係對D新玩家唔公平,你地日日係禁吹話有幾唔公平,攪到人地連玩既機會到無~~~
回復

你爸是李剛?

評分

參與人數 2Bravo! +2 收起 理由
hihi1050 + 1 好正 雖然唔知關咩事= = 點解無啦啦整句咁g ...
呆乂呆 + 1 笑左...

查看全部評分

回復 支持 反對

= =  仲講呢個問題  過去就由佢過去啦  咁多位施主 放低吧
回復 支持 反對

潛能丹真的影響這麼大嗎?
咩你地認為官方開放潛能丹個時唔會限量,任你地抽幾多就有幾多???
上左架就話唔公 ...
qaws353 發表於 17-2-2012 11:58

就用200M血果位來講  佢6萬蚊都唔洗  做到100萬蚊既效果  仲話影響唔大???    同你地講    話冇問題或影響唔大果D友     9成得3-4石    睇樓主你都唔會高石得去邊      人地高石果班玩家之前既心機同血汗錢   就係比尼粒丹玩殘       不過同你講甘多你都唔會明     ....
回復 支持 反對

出丹時間冇玩,而家玩番。
同石人地比你多7,8萬血咁影響仲唔算大??
回復 支持 反對

佢永久出同限時出好大分別,永久唔會有咩人吵
回復 支持 反對

回復 6# 平平無奇的玩家

如果永久影響仲大.....因為官方一定唔會提高王/怪的能王,但玩家會因為有無限量丹不停服用,禁到時真係一下一隻王禁變態
回復 支持 反對

回復 4# 天龍汁未

禁唔通200M血個條友又唔高石???你如果禁廣,人地(你話高石個斑)識食你地又唔可以食??? 大家到可以食又點會唔公平???
回復 支持 反對

回復  天龍汁未

禁唔通200M血個條友又唔高石???你如果禁廣,人地(你話高石個斑)識食你地又唔可以食??? ...
qaws353 發表於 17-2-2012 16:35

甘多高石人放號   就緊有問題啦       扔甘多心血同錢落隻人物到   之後十分一都唔夠放出去   你真係當人地傻架咩  嫌錢腥呀..   PS .話左你唔明啦...
回復 支持 反對

入黎支持下

有得食又唔肯食  過左之後就話幾唔公平
唔食係你地既問題  難道5石人都無果幾千蚊食丹?
6石人更加唔駛講   試問除左溫鑑良之外 有邊個食到100萬血UP?真正食到無敵又有幾個  最多咪就係多果10萬血  多10萬血又要成十幾廿粒丹 果到又幾錢呀?

你地冇計過?

成日賴落GAMEONE度做乜? 依家唔係GAMEONE派丹 而係GAMEONE賣丹  有錢既你都食得唔好成日唱天龍點唔好點唔好  唔喜歡就唔好玩囉咁簡單 又要發起乜野罷玩  不知所謂哦
回復 支持 反對