樂古Nakuz

標題: 虎天仲有咩用? [打印本頁]

作者: between    時間: 6-9-2019 14:15
標題: 虎天仲有咩用?

以前冇雷3 虎天有好多怪都唔刷得 要用雀天帶
跟住出左雷3 虎天可以刷到好多怪 帶兵升LV仲快過雀天

但係而家出把高級天王劍雀天又返生 2下殺風怪 其他屬3下左右 水屬可能都係4~5下就得
虎天打神仙谷雷怪大約要6~7下
虎天又唔知可以做咩了..打王就不嬲靠雀天

睇黎要等虎天覺醒

雀天打蜘蛛妖怪 (風)( 9级)  3下殺    時間位置 4:15
https://youtu.be/QI-krbPyutQ?t=255
[youtube]QI-krbPyutQ[/youtube]

虎天打巴库 (水) ( 9级)    7下殺     時間位置 3:39
https://youtu.be/rboEQHCp1l8?t=219
[youtube]rboEQHCp1l8[/youtube]
作者: sung60106    時間: 6-9-2019 15:59
未更新之前咪仲有用 right?
作者: ychych00    時間: 6-9-2019 20:05
各有優勢啦.點比呢.人地加血加速減怪速又免控又範圍.D裝又食到血智
如果佢同雀天一樣高攻.雀天食得屎啦.雀天宜家係高攻.但其他方面都係差D
作者: shyuntoo2010    時間: 6-9-2019 22:28
玩过高级虎天武没有?
作者: lightshadow1    時間: 6-9-2019 22:49
唔係掛
唔通我隻虎要砍掉重練升雀??
作者: between    時間: 7-9-2019 00:03
ychych00 發表於 6-9-2019 20:05
各有優勢啦.點比呢.人地加血加速減怪速又免控又範圍.D裝又食到血智
如果佢同雀天一樣高攻.雀天食得屎啦.雀 ...

血多都坦唔到怪 ..隻GAME得召喚怪做到肉盾
虎天天照套+250金都擋唔到神仙谷雷怪  咁樣免唔免控都一樣
而且虎天距離好小 要行到好前 打兩隊就要走黎走去

原本兩隻天王既特色就係雀天高攻 但打得慢 虎天低攻打得快
而家把高天王劍整到雀天即時有傷害 搞到虎天冇得打得快既特色了...
作者: between    時間: 7-9-2019 00:18
shyuntoo2010 發表於 6-9-2019 22:28
玩过高级虎天武没有?

我就是用高級武算的  而且高虎天武其實也沒什麼特別 就減速
作者: kafu1234    時間: 7-9-2019 00:31
諗起一句嘢  不要跟改版對抗

一個好消息 高雀天武技 今日傷害又再次提升
作者: between    時間: 7-9-2019 00:59
lightshadow1 發表於 6-9-2019 22:49
唔係掛
唔通我隻虎要砍掉重練升雀??

雀天打蜘蛛妖怪 (風)( 9级)  3下殺
https://youtu.be/QI-krbPyutQ?t=255

虎天打巴库 (水) ( 9级)    7下殺
https://youtu.be/rboEQHCp1l8?t=219

[url=]
蜘蛛妖怪 (風)
( 9级)
经验值: 20万
抵抗力: 打抗 %, 法抗 %
技能: 雷电咒免疫, 真_虚荣甲胄, 陷阱束缚, 召唤蜘蛛, 風碎, 诅咒, 属性盾
队伍:
掉落: 小型风属性石, 精气的珠子碎片(風), 風的印章, 蛇女娃娃, 風的结晶体
地点: 1层, 2层

巴库 (水)
( 9级)
经验值: 20万
抵抗力: 打抗 %, 法抗 %
技能: 雷电咒免疫, 真_主拍清音, 冷气暴风, 远程攻击
队伍:
掉落: 小型水属性石, 精气的珠子碎片(水), 水的印章, 旗枪, 水的结晶体
地点: 1层, 2层

[/url]

作者: between    時間: 7-9-2019 01:07
kafu1234 發表於 7-9-2019 00:31
諗起一句嘢  不要跟改版對抗

一個好消息 高雀天武技 今日傷害又再次提升 ...

比人呃左合虎天就唔係好消息了
作者: a95857324    時間: 7-9-2019 14:03
虎天暴走無咁易死喎   雀天有時一入場就死

兩隻既優勢都唔同 點可以單用傷害比較
作者: 東北之龍    時間: 7-9-2019 16:36
只可以話一次補丁一代神喇. 下期可以又話龜天玩哂,虎天雀天死哂. 唔係點逼你合哂佢
作者: ychych00    時間: 7-9-2019 19:45
出左好多減物抗既將怪.虎天打王都夠打.虎天除左傷害無雀天高.其他方面都算係咁.手短有速度補番
作者: between    時間: 8-9-2019 01:07
a95857324 發表於 7-9-2019 14:03
虎天暴走無咁易死喎   雀天有時一入場就死

兩隻既優勢都唔同 點可以單用傷害比較 ...

神仙谷D怪都秒到虎天
血其實都冇咩用 抗比較重要
同埋而家有雷3 都冇話咩易唔易死了

作者: shyuntoo2010    時間: 8-9-2019 05:21
唔好理改版点样了,钟意玩乜就玩乜啦,唔系咁就会俾游戏玩死啰。
作者: psp95762016    時間: 11-9-2019 19:36
第2日就再更新返啦 BUG黎嫁  高武只係比普通勁小小
作者: timmy2967    時間: 11-9-2019 21:20
回想番以前  係樂古大部分既人都推虎天  踩雀天
雀天點改都話雀天廢   笑到失智
作者: lightshadow1    時間: 11-9-2019 22:55
psp95762016 發表於 11-9-2019 19:36
第2日就再更新返啦 BUG黎嫁  高武只係比普通勁小小

係唔係真架ching
作者: kafu1234    時間: 13-9-2019 00:56
反而睇到高級雀天王武器有一個問題
好似清唔曬所有怪物
反而虎天王有大範圍清怪 好似一定清曬
作者: s1998022    時間: 13-9-2019 02:18
自己鍾意玩邊隻就邊隻 ,咁先唔會悶XD~
作者: beasilter    時間: 13-9-2019 17:10
其實冇所謂 想玩邊隻咪合邊隻囉 我4隻都合齊XD
作者: beasilter    時間: 13-9-2019 17:10
其實冇所謂 想玩邊隻咪合邊隻囉 我4隻都合齊XD
作者: ychych00    時間: 14-9-2019 23:58
又改番廢啦雀天..之前太勁係BUG黎
作者: p0202147    時間: 1-11-2019 19:07
但係雀天成日要回魔
作者: gn02700195    時間: 10-11-2019 14:16
雀天唔好升呢...
作者: wongkamho    時間: 1-12-2019 19:14
直到今日..都仲係虎天升得最快..

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlarticle55ww2.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2