收起左側

[抱怨專區] 小點,,我忍夠你 [證據不足]

關閉 [複製鏈接]
原帖由 ☆迪加°× 於 2-10-2007 05:51 PM 發表
唔係搶的說,為何佢話拍2次拖都係比自己fd搶走^^我只係照佢講既野講出黎,我冇扮知哂野囉,睇你講野口吻就可以睇清楚你的人格,我e家清楚了

佢自己覺得就係事實? 你覺得就係事實? 你肯定佢講既野一定岩?

原帖由 ☆迪加°× 於 2-10-2007 05:52 PM 發表
我沒有說女人唔可以講粗口.但是,身為女仔講粗口,你覺得點?

我覺得女仔同男仔講粗口都冇咩分別, 問題出在那?

回復 支持 反對

回復 #70 小婷∮ 的帖子

-0-女人講粗口你唔覺有小小核凸的嗎?

原帖由 NEC 於 2-10-2007 17:57 發表

佢自己覺得就係事實? 你覺得就係事實? 你肯定佢講既野一定岩?

我覺得女仔同男仔講粗口都冇咩分別, 問題出在那?

我唔知佢講得岩唔岩,唔岩既話,點解你果陣沒作出回復?

回復 支持 反對

原帖由 ☆迪加°× 於 2-10-2007 05:57 PM 發表

只是閣下的想法, 你唔好將你既想法套在所有人身上
回復 支持 反對

原帖由 ☆迪加°× 於 2-10-2007 17:57 發表

講真呀
呢種問題...你覺得問1個爆粗爆到有哂癮既人會有咩答案?XDD
回復 支持 反對

原帖由 ☆迪加°× 於 2-10-2007 05:53 PM 發表
你真係覺得女仔講粗口沒有什麼大問題..?

你認為投訴真係有用?_?你去投訴,多數用d唔係理由做理由,一係唔知佢講d乜,之後關題,so?如果投訴有用的話,彩虹版版主,我的外傳先生一早唔係到了

你有聽過嗎?美 ...

如果你認為投訴冇用既話, 咁我唔認為你係度嘈會比去投訴區度嘈會好好多
回復 支持 反對

原帖由 ☆迪加°× 於 2-10-2007 17:53 發表
你真係覺得女仔講粗口沒有什麼大問題..?

你認為投訴真係有用?_?你去投訴,多數用d唔係理由做理由,一係唔知佢講d乜,之後關題,so?如果投訴有用的話,彩虹版版主,我的外傳先生一早唔係到了

你有聽過嗎?美 ...

haha,既然係講投訴冇用既話,即係nk好專制啦下話?
咁你仲上?
咁你同支持納粹黨有咩分別?
回復 支持 反對

回復 #73 NEC 的帖子

你講出呢句話,我心諗你真的能做到 對事不對人嗎?

原帖由 NEC 於 2-10-2007 18:00 發表

如果你認為投訴冇用既話, 咁我唔認為你係度嘈會比去投訴區度嘈會好好多

你覺得去投訴到嘈會好點嗎?果到,超版/版主一講完野即關題,這算好好嗎?
回小點,nk,我只是在彩虹版到講下幾句,得閒上下星夢版,一番黎見到有呢個帖就黎發表意見?ok?

回復 支持 反對

原帖由 ☆迪加°× 於 2-10-2007 06:00 PM 發表

你心諗唔等如事實

FOR# 55  正式關題

原帖由 ☆迪加°× 於 2-10-2007 06:00 PM 發表

你覺得去投訴到嘈會好點嗎?果到,超版/版主一講完野即關題,這算好好嗎?
回小點,nk,我只是在彩虹版到講下幾句,得閒上下星夢版,一番黎見到有呢個帖就黎發表意 ...

回復 支持 反對