打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 好無奈lo...升升小分身都比Bass〃希 殺小純王..

關閉 [複製鏈接]
原帖由 Bass〃希 於 10-6-2008 14:28 發表

今次係冇..
不過~我有預知能力知你今次會冇?!
你係有權唔通知人既..
咁人地都有權唔行開~
都有權殺王?!
見怪就打..冇問題吧=]?
最緊要...唔會搞到人地比王打就得啦...

我冇預知能力..
但呢次冇係你殺王之前的=]
有權殺王..好問題...
咁姐係話..其他人都有權搶王同殺王果d啦=]
咁你同星夢d爆緊火龍既人..有人入左去殺條大龍有咩分別呢?
呢次隻王打到你
我講幾多次你先醒?...
分身做動作搞到比王打係你地自己問題!
聖0比王打亦係你話要搵封點甩怪要用...
我諗你識用封點甩怪..
都識用封點甩小純王吧=]
仲有我冇講過自己100lv就勁..唔好講到我以為自己好勁咁
96都可以打嬴1個100lv啦...咁96係咪叫仲勁?=]
升寵既人係絕對有機會試過死寵lo
我自己都試過啦=]
但唔係係吉怪果時lo...
仲要你個人高攻過你隻寵咁多..
好難相信d怪打你隻寵仲打多過你個人=]
咁你d寵又點會好密咁需要回血牙?
仲有果日你隻聖0多數都係做動作...我爆左半個鐘冇點見你隻聖0郁過lo
回復 支持 反對

原帖由 神靈之俊 於 9-6-2008 18:14 發表
拿a_a..
我冇幫住佢a_a
唔好講到咁難聽先得嫁...
我好公平既 ok?=]

妳係咪傻憶-__-`!?
如果係.妳仲記得我嗎-0-`?.
我係恨戀喔.之前81魔統果個;)`.

評分

參與人數 1樂點 -4 收起 理由
反町◎笨貓 -4 文不對題

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 小戀` 於 10-6-2008 17:38 發表

妳係咪傻憶-__-`!?
如果係.妳仲記得我嗎-0-`?.
我係恨戀喔.之前81魔統果個;)`.

a_a有印像a_a
大佬咩事a_a

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 神靈之俊 於 10-6-2008 17:46 發表

a_a有印像a_a
大佬咩事a_a

無丫  `.問下咋-0-

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 61# 的帖子

有時禁唔切嫁ma=.=.....
大家體諒下大家=_=...一人少句
回復 支持 反對

都唔明你地嘈咩

第一   星夢的確好大      但係一齊升o既機會都仲係大  
既然有咁o既可能性   即係代表一個所謂"自己"o既場   當然仲有其他人一齊玩緊
既然一齊升緊    咁咪一齊lo      想當年係星洞  d怪唔係你引 就係第二班人引嫁喇
唔通你可以叫其他人走???你自己升哂????就算你自己升     你食得哂d怪咩???   
第二你引大左lu    找死???  其他人咪可以幫到你lo
咁樣 有咩唔好姐??

第二    星夢唔止係你自己一個玩    其他人都有到
引到其他人怪  爆到其他人怪    咪講聲 對唔住   然後咪走lo   
除非你有非分之想   講起對唔住之後  仲繼續引緊人地o既怪姐   
咁就真係抵罵

第三
依度係抱怨區   唔係對罵場   想嘈??? ok  自己開個msn  自己係度嘈 唔該

第四
一張圖當然講唔到當時o既事喇    如果唔係  警察就破左好多案係咪先???
但係bo    佢咁貼  佢咁做 佢咁講  當然有佢o既理由喇     就當然係對不開心o既講出黎嫁喇
除非佢有非分之想姐   依方面就要問返佢本人

第五
既然你冇做過  又做咩咁驚姐    莫非自己本身係做過???
既然你冇做過  又驚咩人地講姐     
你睇下事下o既雜誌   咪又係亂吹    咁又點姐     清者自清  唔通d人話自己冇錯過咩?? 咁其他人睇到   咪知道咩事lo

既然你冇做過  又驚咩人地講姐

第六  
生存係依個世上   唔係你串我 我串你嫁  
你咁做  又有咩好處wo
想要好處  ok  好易姐  咪就係合作lo
生存係依個世上 係緣份o既安排   
你地知唔知  緣份係唔知幾多世加加埋埋而黎嫁???

第7

都唔明你地嘈咩

第8

一論有嘈者     警告論  如果再嘈   扣分     扣死你地    扣到你地入唔到樂古
學阿媽話    生個叉燒仲好過生你
回復 支持 反對