打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 爆火龍真係好多野蠻人,,作夜星晨,,‵淚小夢㎡,,笨蛋x°琪

關閉 [複製鏈接]
原帖由 小星星 於 15-7-2008 21:43 發表

其實抄咩名- -?,,發生咩事-.-

你去P.2睇下個傻吾知咩琪個名就知了-_-"
回復 支持 反對

成日都bug狗前bug狗後.0.有無其他???
你隻搶怪狗._.發膠第2度發[[m473]]
星b你咁衰架\口/有得bug 399都唔bug set俾我[[m40]]
紅你架-v-
回復 支持 反對

原帖由 ★靈儀…* 於 15-7-2008 21:03 發表
笨蛋琪
你個腦出係邊的??
做乜要抄名?
你訓醒未呀??

笨蛋琪
記住睇上面呢幾句
回復 支持 反對

原帖由 冰月~ 於 15-7-2008 21:49 發表
成日都bug狗前bug狗後.0.有無其他???
你隻搶怪狗._.發膠第2度發[[m473]]
星b你咁衰架\口/有得bug 399都唔bug set俾我[[m40]]
紅你架-v-

你咪紅lo=v="不過我呢排都唔轉白既,,
399之嘛,,你自己都識bug啦><
想話你無bug?證據呢?xdddd
p.s.學佢地講野@@v

岩岩有人同我講,,話零係s2話我bug天紋,,
唔知係咪真啦下~~如果有既話,咁證據呢?
不過我想講,我而家set天紋都係布布既,同佢share黎用
我玩朝早,佢玩夜晚,如果我bug天紋,點解要同人share?
唔好樣樣野都話我bug ok?
係咁神既話我就快過閒人120lv啦

回復 支持 反對

原帖由 小星星 於 15-7-2008 21:58 發表

不過我 ...

唉/ . \係到吾夠講..要係星夢入面唱人!?乜都bug咩@@?
其實你自己係bug野姐..吾洗講到人地都bug野嫁啵XD
話人BUG野就上黎講喇..洗吾洗甘鬼祟呢@@?
定係驚比人插到死??[[bao_16]]
回復 支持 反對

原帖由 ﹡烙影°ㄨ 於 15-7-2008 22:10 發表

唉/ . \係到吾夠講..要係星夢入面唱人!?乜都bug咩@@?
其實你自己係bug野姐..吾洗講到人地都bug野嫁啵XD
話人BUG野就上黎講喇..洗吾洗甘鬼祟呢@@?
定係驚比人插到死??[]

遲早話埋我bug acc嫁啦=.=痴線
回復 支持 反對

原帖由 小星星 於 15-7-2008 09:58 PM 發表

不過我 ...

okok我bug d証據出黎!!!你小心d xDDDD
回復 支持 反對

原帖由 冰月~ 於 15-7-2008 22:23 發表

okok我bug d証據出黎!!!你小心d xDDDD

佢地可能仲以為自己好串得><其實我地當佢講緊笑話娛樂下大家...
回復 支持 反對

個零正一ぃ頭尼 甘傻ge!!

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
小夜* -2 小心用詞

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 ★靈儀…* 於 15-7-2008 21:03 發表
笨蛋琪
你個腦出係邊的??
做乜要抄名?
你訓醒未呀??

你冇病牙?
你冇腦嫁?唔知自己個腦出系邊牙?
咪系你個頭囉`0n嘟嘟?
個名唔用得?宜家個名得你地有權用?
咁世界咁多同名咪好麻煩?
個個都要打官司睇下個名係邊個?
你撞親個腦牙?定痴左邊條線牙?
快d搵返個醫生睇下,,唔係1陣病情又發作,,累人累物就唔好喇`
真係食蒙你牙?我未訓醒就唔會回poz喇,.
睇喇未醒個個係你囉`?
我有病你有知既?你係我邊個牙`?我牙媽定老豆?
睇黎你自己有病就走返青山喇- -?
快d返入去喇,,,你既主診醫生搵緊你牙...

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
小夜* -10 4.2] 抱怨者與回應者的交涉必須注意態度,

查看全部評分

回復 支持 反對