查看: 11773|回復: 20
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 唉...比人昆完囧 大家認住佢/.\

關閉 [複製鏈接]
大家認住佢  影乂殺手  最衰唔記得影相   
但係我都講番我點比佢昆
開頭我就放6張點數    佢就第一個話收  之後都好多人話收喇
之後佢出得高價D人都開始唔要喇    之後有一個叫做打技王既人黎左
佢地兩個就係咁出價   最後    個個影乂殺手就出得高價D  我咪放左比佢囉
我就放左3張比佢先既   之後我唸唸下  咪問下佢收唔收埋另外3張囉
佢話收    之後個個打技王話:都話2k1m收哂三張    之後個影乂殺手就話:我2k16
之後個打技王又算啦  唔收喇    之後佢話三張都比哂佢先比錢  我咪比佢囉
之後我比哂佢後   佢就話:1km比你要唔要  唔要算  (咁樣囉!) 之後我話:比番2k16m我牙   之後佢轉2016蚊比我   之後我咪勁火囉   咪話哂比人知  點知道佢仲扮野  話咩我自己話2k16既  咪比2k16我囉咁樣   之後過左2-3個鐘佢先比番600m我   勁西  大家認住佢     我個名係:神之楓
回復

希望樓主拎得番
PS有無圖???
回復 支持 反對

唔記得影佢囧- -
回復 支持 反對

下次記得影相  
有證據是最重要的>_<
回復 支持 反對

冇影相-.-" 下次要影低 做證據
回復 支持 反對

算啦-.-..e條友係某論壇同係e到都見過大把佢既威水野~_~
回復 支持 反對

原來佢咁出名嫁- - 唔記得幾時我同佢係PVP場玩- -
回復 支持 反對

下次小心D喇-_-
星夢有幾個都係經常昆人既人=]"
最好多D上黎樂古留意下
回復 支持 反對

唔洗影相都信你[[yoyo_019]]
條友最叻昆人~.~
又成日搞事^^
你post佢d衰野我都會信[[yoyo_065]]
回復 支持 反對