打印 上一主題 下一主題
收起左側

RS 樂古版又一年一度既 BBQ Buffet

關閉 [複製鏈接]

DEL~DEL~DEL~
回復

今年唔係香港去唔倒
其實上年都玩得唔錯,所有係度的人都好 nice
建議大家參加
回復

今年唔係香港去唔倒
其實上年都玩得唔錯,所有係度的人都好 nice
建議大家參加
kit034 發表於 2-6-2009 02:18
去左邊呀你,一個都不能少!!去到一定搵到D岩傾既人既,係味先?上年我印象中,冇咩人唔出聲,我地係巴士到仲傾得好鬼happy tim
回復

............................if johnsun(asiadog)go i will not go= =
回復

我最樣衰,大家當係電車男/女一年一度既成就發表大會未得lor. 唔洗驚
jing211091 發表於 2-6-2009 00:12

好囧的電車男女發表會...
我都想去  ^___^''
但諗落都係算...(撕花瓣中)

ctrl+a
回復

好想黎, but i am too shame [[bao_34]]
so scare ~~~
回復

好想黎, but i am too shame []
so scare ~~~
sp_wong 發表於 2-6-2009 21:31

same,i am worrying that i will become one of food in bbq
回復

27# dealyou

+1.. or being laughed
回復

............................if johnsun(asiadog)go i will not go= =
51388172 發表於 2-6-2009 08:37 PM

咁你又係邊位呢? check 過你呢個 forum account 成年都冇出個一個 post,
出黎玩針對... 呢個係比人參加既 post, 而唔係去針對去既所有人, 唔 like
入面參加既人可以唔去, 但係唔好係個 post 到再針對任何一個去 bbq 既人

呢排 forum 已經成日發生口角, 我唔想再有人係呢個 post 或者 nakuz rs forum 入面再有人係到針對任何一個會員, 呢次亦都係我最後既通牒, 若比我再見到的話, 版規處理 (ban account), 唔好要我係樂古第一次出手踢人出 forum....
回復

今年有人提議去GOLDEN COAST- -V唔知有冇人和議呢?
因子-yanchi 發表於 1-6-2009 03:57 PM

hehe.. it's Gold Coast lea yanz =P
回復