打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 有指證玩bug的證據就拿出來[基加美修]

關閉 [複製鏈接]
可否公開佢正身??我好想知邊個成日玩離間
tszlai01 發表於 9-3-2010 23:32

邊個玩離間我就唔係太清楚 ...
但我知道呢隻game有d小人同狗賊 囧'
回復 支持 反對

呢個game不嬲都咁多狗賊
紅花太子話可能係地獄人仕做既
但會唔會有可能係破者義識鴉盧既人想搞d野出 ...
king56k 發表於 10-3-2010 19:35

其實我指果位小人~[車神神x地],狗賊~[苦中x甜]
不過我都已經冇玩,只希望大家繼續有個開心的遊戲環境,總之小心d吧 !
回復 支持 反對

以你認識既天堂人都唔似咁無聊吧=_=
king56k 發表於 10-3-2010 22:02

雖然之前都聽過你地發生咩事,但近排的就唔太清楚...
其實未走之前,同花花同佬同你地玩,大家都平安無事=.=
係咪因為出左老虎,所以變成咁 ?
以前就只係得幾個人玩暴走亂話人bug,而家就通街都係,所以搞到而家咁o的局面 !

致所有玩家(特別高lv車手):
既然係自己升到個車手咁高lv(特別係40lv),都應該玩左唔少場暴走 !
大家明知暴走系統有問題,點解仲要明知故[屈] ?
可能大家個畫面真係見到果個人飛/彈/入地,但到底係唔係每位玩家都見到同一情況 ?
即使係大部份玩家見到同一情況,但只要有小部份玩家見到佢冇事,呢個情況就已經唔係用bug,只係網路問題(<---未知是否完全正確,如果有誤,請代更正) !
舉個例:係以前暴走,每個人都見到小原/冰雪兒飛,呢d就真係bug啦 !

最後一提:
如果暴走果陣,見到某玩家有問題,你可以提出,但請唔好武斷咁指出人地bug,應該慢慢問清楚 !

致基加:
我走左之後(早果排),都見到你亦試過做同樣的事,只不過係間接咁話人 !
至於係呢件事(你比人話玩bug),我個人相信你冇做過~因為我近排玩過暴走,一場都冇見你彈過 !
回復 支持 反對

[quote]其實我指果位小人~[車神神x地],狗賊~[苦中x甜]
不過我都已經冇玩,只希望大家繼續有個開心的遊戲環境 ...
光線飛鏢 發表於 13-3-2010 14:25

wo~又想老屈 ?
佢自己差我大牛碎,到而家仲未唔還,又話打賭如果佢輸,就會退出光線,而家仲未退出,之後仲要屈我用細號派野果陣收人錢,呢d行為都唔算狗賊 ?
另一位,果位小人,我同人又唔係嘈交,又冇打過粗口,又冇問侯人,有問題 ? 我同佢辯論每一個論點都有論據支持,有唔同的論證手法,咁都叫罵人 ? 仲有係人地講講下野,慌死唔夠皮,加多兩句 ! 其實加兩句都冇問題,但係打埋d野冇腦就問題大~一味叫我唔好用小號打字(諗起都覺得佢膠) ! 開小號打字有問題 ? 最後,果位小人比人話:「開小號講野有問題咩 ?」,比人話完先肯收聲,真係自己攞黎衰 !

你呢d咪叫小人lo~屈人之前都未諗清楚就屈都已經算,仲要屈人屈得咁離譜(<---重點) !
仲有,你話我記得耐~我都唔想,因為你呢d小人,係我諗住退出光線果陣仲要搞搞震;咁我而家退出左,咪得閒同你搞一搞震lo !
回復 支持 反對

用小號講野大大聲 ,比人講左正身你咪一樣收哂水 ,唔係打得字多就叫有道理  

膠王之王 ...
光線飛鏢 發表於 14-3-2010 02:34

我用小號講野大大聲 ? 比人話左正身係邊個之後收水 ?
請問你係唔係生理有問題 ? 定係心理有問題 ?

先講你前果句 :
點大大聲 ? 打字多,咁就叫大大聲 ?

到中間果句 :
當時我同人地打字講緊野的時候,果位小人[車神神x地/又名:車神神神x]不斷叫我唔好用小號打字 !
我已經多次重申同請問佢~用小號打字有咩問題 ? 佢又唔答,一味係到膠 !
佢已經多次講左我大號叫咩名,但我仍然有不斷回覆果位一路同我辯論緊o的人仕 !
同時,我亦有繼續質問果位小人 ! 請問咁樣我又點算收水 ?

到後果句 :
打得字多唔叫有道理~最多只可以計你岩一半 ! 唔該你打字之前再次三思吧 !
打字多,而多的內容係有用的論據,咁唔知又有冇道理呢 ?
如果會考果陣,一篇一千字的文章,入面有6樣用得正確的論據;同另一篇得600字的文章,入面有4樣用得正確的論據,兩者比較 !
唔知邊樣高分,邊樣有說服力,咁姐係邊樣有道理呢 ?

最後果四個句:
睇黎果四個字比較適合你~打字唔經思考,亳無說服力,真係話咁易就舉出例子反搏到你 !
其實你冇能力唔緊要,但你仲要用d咁o的字詞話人,睇唔出你有麥資格...抱歉

從一篇咁簡單的網上留言,我估你應該係中學一年級生,對嗎 ?
只係識批評一兩句,打字不經思考,能力差唔多啦,仲要話人又冇道理,加加埋埋,係咁上下了 !
回復 支持 反對