打印 上一主題 下一主題
收起左側

[新鮮試玩] 重玩緊第一代勁舞團?Out!第二代勁爆正版續作《Audition2》

上Google打韓國實名身份證~
Sl0veR 發表於 1-7-2010 01:31

小心中伏@@, 衣種問題最好PM好了。
同埋你個教學做得唔錯, 幾用心, 最鐘意BEG隻Abracadabra, haha
回復 支持 反對

小心中伏@@, 衣種問題最好PM好了。
同埋你個教學做得唔錯, 幾用心, 最鐘意BEG隻Abracadabra, haha ...
我要咀咀 發表於 1-7-2010 03:22

Thx you~
每次問到韓國身份證都唔知點答,
只有叫人上Google搵.
首Abracadabra上年出,
ok 唔錯ga~
想知韓國新歌,
玩多D韓國音樂Game就有~
回復 支持 反對

板主help me...我上去申ac啦,
用左韓文名(copy&paste)跟住用韓id, 搞左十幾次.
用左14+ 都彈左一個韓文野出黎,
又冇你你教學個個多3個人既id, 總知就係申唔到
你可唔可以幫我牙 plz
回復 支持 反對

用左韓文名(copy&paste)跟住用韓id, 搞左十幾次.
用左14+ 都彈左一個韓文野出黎,
又冇你你教學個個多3個人既id, 總知就係申唔到
你可唔可以幫我牙 plz
回復 支持 反對

用左14+ 都彈左一個韓文野 ...
☆kiu★ 發表於 2-7-2010 02:49

首先,
搞一個韓國AC,
首要條件係韓國身份証,
韓國身份証要無人用或小過2個人用,
通常韓國身份証為14歲以上,
如果通過ge應該無野彈出黎.
(搞一個韓國AC預左一個鐘~)
韓國身份証我用灑,sorry~
回復 支持 反對

我以前搞個韓國跑on ac...所以我down左韓國身份証
過左14碎個d我都會再搞個新id
但係佢就冇講多個兩個人, 反而彈左一個野出黎,
禁左之後就去番argeement page要tick兩個個到(姐係上一頁)
會唔會同ip有關? 我唔係香港
回復 支持 反對

我以前搞個韓國跑on ac...所以我down左韓國身份証
過左14碎個d我都會再搞個新id
但係佢就冇講多個兩個人,  ...
☆kiu★ 發表於 2-7-2010 20:28

會唔會係韓國身份証多過兩個人?
回復 支持 反對

你應該修改ID個底, 個ID要連名 我down左下面個個先得
韓國實名身分證產生器 依到down
...
☆kiu★ 發表於 3-7-2010 04:00

韓國實名身分證產生器大多都用過,
小心D韓國身分證,
會中招ga~
回復 支持 反對

中咩招@@ 有一次得加, 不過牙媽吹我山機, 唉
回復 支持 反對

中咩招@@ 有一次得加, 不過牙媽吹我山機, 唉
☆kiu★ 發表於 3-7-2010 18:00

係樂古唔比發所有有關韓國身份証ge野~