查看: 8503|回復: 101
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 人物澄清一事~吐苦水

日前,我以另一個Ac玩艾爾之光

發現喇叭頻有人嘈緊某一個人物借錢唔還錢

其玩家正是KuSo星

哈 見到哩一個頻道傾計既時候 我覺得好諷刺

因為,果個Ac既本人正是我(?)

_______________我是冷靜思考的分隔線__________________

睇到哩度既玩家們,請先冷靜。因為我唔係果個有錢唔還錢既【KuSo星】

大家唔好急住問我,又話自己係KuSo星,又話自己唔係?  姐係點喎?

哩一件kuso星事件都可以當一個故仔講出泥~

_________________我是說故事的分隔線_____________________

話說係好耐好耐之前呢-,-

我有一個艾索德魔法騎士,係37 lv既

當時就因為想搵快錢幫自己另一隻艾索德買高達裝

所以一時心急就想放隻魔騎(叫KuSo星)

我路過PVP自由頻,見到一個場名寫住【收33lv上劍士ac】

我咪好自然行入去,果陣時個場主叫做[吸血鬼乂杰]

係一隻未轉既雷文17lv

經過一場討論,佢就要求先ac後錢

(先ac後錢~"~我已經比gaga批評我好傻~"~)

當然地~~我就比人昆左個ac啦

但係我又唔想放棄艾爾之光:] 所以搵左個siusuet玩家收左個【小雪0v0】43lv巨劍騎士

有一次,比前ac既fd發現kuso星on左。

我地咪圍攻佢囉~"~((姐係問佢係邊個邊個~"~但求拎返個公道))

萬萬想不到,哩件竟然有一位叫飛馬既人出泥保佢?

究竟點解呢?佢地兩個究竟咩關係呢?點解飛馬會相信佢既? fd既問題?

咁樣我就撈唔返個ac~"~

__________________我是再次分析事件分隔線____________________

個ac就無左~"~但係我又想拎返kuso星個名  

所以咪一直要求果位【KuSo星】玩家改名~"~

佢網名就自稱【一呠】

過左十年就都未改~"~

但係名哩件事都未搞掂~"~ 個kuso星名又比人唱臭左~"~

哈哈~見到既時候真係好諷刺。

________________________我是吐苦水的分隔線___________________________

今日路過pvp場~"~  就有人問我點解自稱星仔

因為我收返泥個ac叫【小雪0v0】

但係個ID又係女仔名泥既~"~  總好過做人妖呱?

我咪答佢我叫KuSo星囉~"~

之後講下講下~~我就變左有錢唔還既KuSo星啦~

咁當然好不爽喇~""~

因為無喇喇變左衰人既??

請注意~

窮到甩褲又唔夠砰保人既kuso星正是在下    當然地請叫我星

大牌到無倫又比人唱臭個名既kuso星是另一個人   叫一呠(?)

所以煩請各位玩家搞清楚  唔好當我係衰人~"~

其實俺臉皮很溥的~

事件上可以找證人的對吧?

月yuE   ;]  他是一個最好的證人;D  可以保證我玩劍跟到佢醫家;D

叫沅叔對吧?我仲未搵佢  但係佢就可以幫我做證既;D

如果各位玩家想要更多的證據証明我係窮到甩褲既真正kuso星

可以直接+我msn;D

s20081118@live.hk

我會以我最大能力提供最大證據給大家的

但相信只有照片吧...  所以找證人是對的: )

我出post吐苦水唔係為左拎返個ac~"~

但求拎返個公道而已

翎沅都保證個ac本來係我既
回復

唉... 你真慘....我都明.我都比人昆過   我想同昆我的人講:!%$@#$@#%(粗口來=〕)
回復 支持 反對

感覺上...故事...人物關係...好亂
下次講故仔盡可能講短少少
回復 支持 反對

比人昆完
重冇啦啦話你昆人
回復 支持 反對

咁姐系我之前見到果個同懶訓豬講野的人不是真正的kuso星?
好亂.................
既然個ac系你ge..
你應該脅持佢交番個ac出黎嘛!!!
理得佢有冇人保.v.
(咁之前果個反星事件吾關你事?)
你系幾時放左個ac比人a_a?
回復 支持 反對

警察叔叔幫到你
回復 支持 反對

點解吾可以叫警察哥哥~"~
回復 支持 反對

是但啦~警察叔叔同警察哥哥咪一樣係警察 俄姐!
回復 支持 反對

是但啦~警察叔叔同警察哥哥咪一樣係警察 俄姐!
tigercheng 發表於 14-7-2010 21:55

俄姐!?
唔係俄婆婆咩!?
回復 支持 反對

俄姐!?
俄婆婆咩!?

qwe35642 發表於 14-7-2010 21:57

囧你兩個
我又吾系商天娥 (個gag爛死左未?!)
死紅騎..系吾系帶我去拎長者卡先?!
你明明系交易區話收聖約1300m
最後我只系收左你1130m咋 ^v^
你想被*嗎?
回復 支持 反對