查看: 2746|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 有無人識【夜淺冰】

比佢玩左三日,,第1日佢add我話想收ac
之後傾好曬野講曬隻ac有咩野等等
我問佢點交`之後佢問返我
我就話入數,,佢就話佢吾識
吾識吾緊要..我教左佢成個鐘,,
之後個晚傾傾下0ffline左
第二日上線我問佢點佢就話面交
我話粉嶺火車站交易佢就話吾得
【吾識去】佢叫我去大圍到交易
之後傾傾下面交既野佢第二日右0ffline左
第三日我一上星夢見到佢系星夢搵我
我問佢做咩【我已經放棄左放隻ac比佢】
佢就話想收我ac-.-之後我右同佢傾~
今日夜晚(6點-7點)傾問佢收吾收
佢就一路系到吉花我就一路跟住佢
佢就五分鐘應一次,,我話(算拉,,吾收我放比第2個)之類既野
佢右應我話收..我話買Gash點,,之後右傾好曬交易既野
佢就一路吉花幾分鐘應我一次,,我之前講左2次隻ac有咩裝~
佢就重覆問我ac有咩裝~Msn講左一次星夢入面講左一次
之前我系好友到問佢系吾系玩野咖,,佢自己話系
我吾搵佢佢自己右要搵我收ac之後曬我時間

總共曬左我3日<~佢話吾收我吾介意
時間先系問題,,我吾系要唱佢我只系想講講
如果佢搵您地交易既話您地真系要唸清楚有無時間同佢曬=]
回復

唔好理佢啦-z-''玩野既~
回復 支持 反對

係吾係紫戀冰-.-?
回復 支持 反對

勁野
錦既人都有-0-
回復 支持 反對

係吾係紫戀冰-.-?
Kiss° 發表於 27-8-2010 19:39

吾知系吾系佢分身@@
回復 支持 反對

我忘左;P
回復 支持 反對

夜淺冰 係我..
1.你有教入數??
比左個網我叫教..?
2.面交問你去大圍0唔0K
3.唔記得有咩裝有罪?? (係2次呀..講第2次你都唔放啦)
4.我1分鐘應你1次..係因為你一直係到串下串下..我米比你串
5.唔係3日..係2日好唔好??
你咁串..同你收野都要念下啦..問下有咩裝..都要串?!
回復 支持 反對

朋友仔-.-你識唔識收野架~
你收野仲咁''好''禮貌`你又講咁多交易方法
又唔清唔楚叫人點同你講清楚交易??
回復 支持 反對

夜淺冰 係我..
1.你有教入數??
比左個網我叫教..?
3.唔記得有咩裝有罪?? (係2次呀.. ...
冰♂ 發表於 27-8-2010 21:33

1.你有教入數??
我有系Msn到教您入數;我重比左個網址您系銀行教學
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3885593&extra=page%3D1
我比完個網您您無睇到吾系我既事,您睇完可以搵吾明我未會再教
我系比完個網您之後您一直系到【 ? 】【 ? ? 】系樂古個網已經有詳盡入數教學
我比您睇您吾睇右吾問試問我盡左教您入數既責任依家話我無教您入數

一開始我問您可吾可以入數,之後我重教左您點入數(可以睇返1.)
之後教完您您9吾答8系到【 ? 】【 ? ? 】我算
我已經再問您可吾可以去粉嶺火車站面交,您話一定要大圍
我刀算,就曬您我問您可吾可以買點,之後您就一路吉花一路吾應機=]
(本身我已經放棄左放隻ac比您,因為比您玩左2日,系您今日系星夢搵我收ac先再放)

3.唔記得有咩裝有罪?? (係2次呀..講第2次你都唔放啦)
無罪咖..我更加無話您有罪,,我Msn打左次比您
其後您系星夢再問我我右打左一次,,之後今日右問我一次
我已經系Msn 再次Copy比您但系您話您Msn神神地要我系星夢打
如果我系星夢打左未第三次

4.我1分鐘應你1次..係因為你一直係到串下串下..我米比你串
我剩系問您【二個答案:收定吾收】您就五分鐘後答我【吾知】<~
如果【二個答案:收定吾收】依個問題串到您真系對吾住

5.唔係3日..係2日好唔好??
2010/8/25下午 06:37:00-ゞ ◈ °-欣`-² ™http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3885593&extra=page%3D1
2010/8/25下午 06:37:13-ゞ ◈ °-欣`-² ™?
2010/8/25下午 06:37:21-ゞ ◈ °-欣`-² ™??

請問25號+26號+27號=2日?我計數機應該壞左
你咁串..同你收野都要念下啦..問下有咩裝..都要串?!
如果您認為【二個答案:收定吾收】依個問題串到您的話我無話可說...

【大家話係唔係仙!
樂古..咁好人..星夢變哂人!  勁串..一D禮貎都冇..有冇家教嫁?!
(如果以上有咩唔明可以問我)我係夜淺冰!】
依句我吾系太明所以比吾到答覆您,另外
對待點樣既人就有會有點樣既禮貌
【您敬我一尺,我敬您一丈】
被人玩弄三天可以保持平靜我認為自己還可以
回復 支持 反對

1.比左個網我..叫教??1分鐘都唔洗!
2.我一早話左唔入數!
3.我一早同你講左我MSN傻下傻下
4.我係講野個到有應你..係你唔知
5我都念錯左..係2日半
6.您敬我一尺,我敬您一丈?  我有講粗口?  你有呀麻
回復 支持 反對