打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] kaichun1996...強烈警告...

關閉 [複製鏈接]
活動,係搞出黎比人參與其中,享受其中活動既樂趣;
如果你個人既目的同想法唔配合該活動,參加黎做咩?

搞事之後仲要好理所當然咁「反駁」,小弟真係佩服。
請問你地有冇易地而處,諗下主辦單位當時既感受呢?

固然,樓主既「進一步行動」的而且確有少少過火……
但係你地有冇反省到自己既所作所為係唔係做得岩呢?
回復 支持 反對

固 ...
NuclearAsh核灰 發表於 7-8-2009 19:05

灰...我認我係過火左少少..不過我而家只係想警惕搞事果d人...同埋理所當然地要番一句道歉
回復 支持 反對

固 ...
NuclearAsh核灰 發表於 7-8-2009 19:05

你果然冇令我失望...
反而認真扣分
回復 支持 反對

其實唔鐘意未唔好參加囉,點解有d人咁無聊要搞住人地,仲要覺得自己冇錯...唉=.=
回復 支持 反對

你話會有進一步的行動,即是你自稱三合會成員啦,我可以打999拉你,同埋你要我道歉,你剛剛又唔見你同我道歉,以為你自己做得好好,如果係咁光線飛車都冇人彩你啦!你又唔係官方,你點行動呀,封我AC呀!你又可 ...
kaichun1996 發表於 7-8-2009 16:59

1.佢無明確表明三合會成員, 只係你推測
2.進一步的行動呢句, 就算係新聞都成日聽, 工業行動ge時候就最多聽到
3.999唔係咁用ga, 你咁用會俾警察話你濫用

你想搞活動就唔該先向官方預約,如果你仲係咁做我可以話你滋擾我,我又可以打999拉你,你的一言一行都會比我做證據,如果你唔道歉,咁就我都唔好意思!係你令到我要咁做 ...
kaichun1996 發表於 7-8-2009 17:08

同官方預約?唔知你根據邊條服務條款呢
又唔知你同邊個預約呢
你用呢個帖去告人, 笑死人都似

小朋友, 要告人, 一係就醒目d, 一係就讀多d書
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

固然,樓主既「進一步行動」的而且確有少少過火……
但係你地有冇反省到自己既所作所為係唔係做得岩呢?
NuclearAsh你佩服,咁你就咪嘈LA
你仲未解釋到比我佢的進一步行動係咩所以我推測佢係三合會人員!
我又冇話要點用電話,你又理得我呀
我冇話自己冇錯呀!唔知係我打錯定係你眼花呢!
我又冇話我講的野係理所當然!你唔係我就唔好係到當自己係我阿笆啦!係到大條道理話人咁!
kaichun1996 發表於 8-8-2009 14:42

粗體字的背後意義難道你不明白麼?

請問你在紅色字體的「反駁」是源於我哪個論點?試簡述之。

另外請問上文我有否提到任何一名玩家的用戶名字?如無,為何你要對號入坐?
回復 支持 反對

粗體字的背後意義難道你不明白麼?

請問你在紅色字體的「反駁」是源於我哪個論點?試簡述之。

另外請問上文我有否提到任何一名玩家的用戶名字?如無,為何你要對號入坐? ...
NuclearAsh核灰 發表於 8-8-2009 18:51

算la, d回覆答非所問
如果係會考, heehee, 肯定肥過隻豬
回復 支持 反對