查看: 7711|回復: 23
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 外掛人士,請珍惜巨商

今次個活動搞到我對官方好_失望,成個活動好似俾外掛玩咁
成條大街都係外掛.....我地點玩?

外掛佬要搵錢,OK我明白GA.....咁你地可以升兵/打任料黎賣俾玩家
其實你地就算係咁打野賣NPC都搵唔少啦??
唔好搞到全部你地包起哂黎做掛.....
起碼留番幾樣寶/料 俾我地D正常玩家自己打
我一個普通玩家已經唔係話想搵大錢...只係想享受一下打寶GA樂趣....

我地玩得巨商GA 差唔多個個都係出左黎做野,有經濟能力
巨商要長久生存,一定要有新人入,老手回歸.....
咁先可以有足夠人買點數去延續巨商GA壽命
唔該你地D外掛佬就算要搵錢,都諗下再咁搞落去,巨商仲可以玩幾耐....
農夫都要識輪耕,休耕....斬完樹都要種番
咁先可以永續
好好地一個港巨已經俾你地搞到半死....
係咪台巨都要搞死埋

你地外掛佬唔該自己團又好 開個GROUP又好   傾下點樣留番小小空間俾玩家
例如:晚上12後先開外掛 OR 留番1~2樣寶物俾玩家自己打黎玩下

PS:可能你地覺得我支持緊外掛存在,但我係絕對唔支持,只係明白到外掛會永遠唔會死
ANYWAY 都係廢UP   我知道外掛佬都係唔會理
巨商條命都係咁大.....
回復

推薦
想唔同外掛咪玩韓服
回復 支持 1 反對 0

班外掛其實都好難會傾掂數
大家都想做揾最多個個,無人會肯讓步
係佢地角度,玩搞死左隻game,咪搞第二隻咯,點會考慮我地玩家
橫掂你點_佢地,佢都係賺到錢,所以對佢黎講無咩所謂,有錢賺就得
回復 支持 反對

如果隻隻game都揾到錢
可唔可以去搞其他game....巨商好多人都有十幾年感情
回復 支持 反對

天下乂無雙 發表於 28-12-2016 02:31
如果隻隻game都揾到錢
可唔可以去搞其他game....巨商好多人都有十幾年感情

話唔定佢地係同時搞緊幾隻game,橫掂外掛都係自動波,佢地開住部機就得
回復 支持 反對

不能同意更多 但系簡單離講 巨商對我地玩家系一種情 一種回憶 但系對外掛 理__得你乜巨乜巨咪遊戲其中一個賺錢途徑 冇感情既野 轉頭就飛得 講講下好似有d隱喻咁 科科
回復 支持 反對

外掛佬的心態一向都係殺雞取卵
隻GAME會點發展根本唔在乎
回復 支持 反對

尖尖碰碰拳 發表於 28-12-2016 10:02
外掛佬的心態一向都係殺雞取卵
隻GAME會點發展根本唔在乎

比起外掛佬 官方抽裝更殺雞取卵..
回復 支持 反對

sam8214088 發表於 28-12-2016 12:58
比起外掛佬 官方抽裝更殺雞取卵..

隻game會咁,官方最大債任,比埋1:1佢都唔封人,game會死都係死係代理手
回復 支持 反對

港巨 台巨 遲早GG
回復 支持 反對